Wednesday, 18 September 2013

Serius LOL - Apabila Haraga Minyak Sudah Naik


Ha ha ha

Kesian........ tak mampu. Sila apply BR1M. 




Laporan asal AlHafidzz

61 comments:

  1. Replies
    1. ntah2 tuan keta ni xtau ada org lekat kertas ni belakang bonet..apapun mmg terbaekkk...

      Delete
    2. butoh pak hang 1st tak habis2

      Delete
    3. Anon kat atas ni tak mandi. Kat bawah ni pun tak mandi. puii..

      Delete
    4. apa penyakit la anon2 ni...x reti jaga bahasa lngsung..

      Delete
    5. bahasa pak hang!

      Delete
  2. cara protes minyak naik. haha

    ReplyDelete
  3. ha ha terbaikkkk ... mcm ni apply br1m pun mesti reject ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aebee sam, pinjam misai sikit boleh?

      Delete
    2. bulu kote nak?

      Delete
    3. Abee Sam ni gay!

      Delete
  4. kalau dah tahu harga minyak naik, naik le motor, kereta tu sesekali bawala, jika keadaan memerlukan macam hujan ataupun perjalanan jauh.
    Bawa "slow" nanti, tak pasal-pasal kena "hentam" dari belakang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. macai everywhere

      Delete
    2. bole jd menteri ni...mnyak naik, naik moto..ayam naik,mkn ikan..yuran mahal,jgn anta anak pegi skolah..

      Hubungi 03 8000 8000 sedia membantu..hek..hek..

      Delete
    3. Sebok je org nak bwk kereta sendiri pun bising. Kecoh la.

      Delete
    4. klu nk yuran murah ke nk yuran free korg tknk belajar ke tu g mampus lh yg bodoh pnkeluarga ko...bodoh pnya macai pr

      Delete
    5. macai cakap xpakai otak..kalau org susah yg kais pagi makan pagi kais ptg makan ptg nk antar anak pg blajaq mcm mana?..xberkemampuan...bangang abadi btul la macai pak jib ni..eh..tak too..ptptn kn adooooo...baru habis blajar dah hutang puluh2 ribu..apada hal..kak mah xsarung cincin berlian lagi taun ni..in sha Allah bulan 12 ni sebijik lagi cincin berlian kak mah sampai..itu janji abg jib terhadap kak mah..

      rakyat diketepikan
      kak mah diutamakan

      1Kak Mah!!

      selamanya...selamanyaaa sokong kak mah kita~~

      Delete
    6. jom jumpa depan2 kita gadohh

      Delete
    7. beli kete mahal2. minyak naik 20sen da tak mampu. bangangnya.. kah3

      Delete
    8. kete mahal xde duit beli minyak...pandainye protes....

      Delete
    9. peduli ape aku minyak naik..aku ada duit gaji isi je la..xmampu naik bas..bising-bising minyak naik..korang isi tak?? isi jugak..

      Delete
  5. ko hentam ko bayar la bodooooowww

    ReplyDelete
  6. bodoh...pkai kereta mahal xmampu isi minyak..this is tamil style..biar papa asal bergaya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni bukan bodo tp protes harga minyak naik la macai

      Delete
    2. macai biasa la..brader jib ckp ayam naik harga, jgn makan ayam..ikut..nnt brader jib ckp public toilet naik harga, jgn guna public toilet..macai pakat2 berak tepi jln ramai2..

      Delete
    3. aku tau ko ni sundal jantan naik kete hitam tu kan?

      Delete
    4. macai selamanya!!!

      Delete
    5. nasib baik aku pakai viva..isi 30 seminggu xabis pegi keje..hahaha

      Delete
    6. lantak laa minyak mahal ke ape janji remos rambut aku disikat rapi

      Delete
  7. Replies
    1. minyak van jenazah nk bawak mayat tu tk perlu isi ke ?? ok pakat ramai2 bawak mayat naik kereta sorong.. pedehal

      Delete
    2. depan rumah kubur pun nak naik van mayat jugak ke ?

      Delete
  8. KALAU DAH NAK DRIVE SLOW TU DUDUK LAAA LANE KIRI!!!
    bengap melantun lantunnnnn

    ReplyDelete
    Replies
    1. BODOH BERTINGKAT TINGKAT KO NIH!!!
      dia nak ke kanan la.

      Delete
    2. ko buta ke??? macai2..

      Delete
    3. Mesti Akur Cakap Anwar Ibrahim

      Delete
  9. Just note of joking korang semua marah bagai nak rak watpe, orang naik kereta ni gelak je kot tengok komen korang ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. DIAM LAAA.. DAH LAAA GEMOK..

      Delete
  10. kat malaysia. siapa sokong najib razak dilabel macai detected

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam bapak kau.

      Delete
    2. korang bukan sebapak ke?

      Delete
    3. Mesti Akur Cakap Anwar Ibrahim,hohoho

      Delete
  11. jangan merungut minyak naik. semuanya sudah ketentuan

    ReplyDelete
    Replies
    1. butuh pak hang

      Delete
    2. ada hikmah jadi macam ni. mungkin sebab tak sedar diri

      Delete
  12. yeah yeah chin peng dah mampos.inikalilah !

    ReplyDelete
  13. Replies
    1. bana ko otai punya statement..
      whore punya apple..
      elok ah..

      Delete
  14. isu tak isu tapi hari2 kena isi mnyak jgk.they all still win !

    :isu gossip hangat hari ini :

    isu hangat julia perez bikini terlampau
    julia perez bikini leaked

    isu hangat fida ibrahim buang tudung
    Fida ibrahim nekad tidak bertudung kembali

    ReplyDelete
  15. woi Gossip Masta Resource.. ko ni xhabes2 nk carik publisiti murahan..nmpk sgt mak kau ni pelacur..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails