Thursday, 19 September 2013

Serius LOL - Nama Restoran Yang Juga Win


Complete!

Pagi tadi kami tunjukkan restoran yang paling win di Senawang. Hari ini mari lihat restoran yang boleh challenge title nama restoran paling win ini. Ianya terletak di Klang




Laporan asal Twitter  Hakim Abu Hanifah

51 comments:

  1. Replies
    1. korang sume yg atas ni adalah anak haram aku ng mak korang sume,,,

      Delete
  2. eeeeeeeeeeeeeeeeeee gatalnye konek..

    ReplyDelete
    Replies
    1. diam laa monyet

      Delete
    2. monyet garu konek

      Delete
    3. kakakaka! monyet2 lawak......!

      Delete
  3. bodoh melayu! tak creative btol name restoran.. mmg x maju la... babi!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. negara demokrasi sukahatilah dia

      Delete
    2. nama ikhwan zaini tu maju sangat la.. pui

      Delete
    3. ihkwan zaini... mcm nama sejenis cacing kerawit je..

      Delete
    4. diorang ade gak bukak biz sendiri...dari kau makan gaji jek sampai bebile...macamane melayu nak maju kalau melayu layan melayu macam nih...kena gelak dengan bangsa lain jek kita nih...

      Delete
    5. Ikhwan Zaini tuh nama pengkid laaa...

      Delete
    6. kawan ikhwan zaini20 September 2013 at 11:26

      ikhwan zaini tu nama bapak tiri ko mohd noriskandar..ko je xtahu mak kau ada laki no dua..bodo punye mohd noriskandar....

      Delete
    7. nama ko cam nama pelacor lelaki kimak

      Delete
  4. ikhwan zaini mat said19 September 2013 at 15:09

    Tengok aku melayu moden, aku boleh maki sesiapa je. Sape tak kenal aku?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moden celah mana? Pemikiran biadap serupa zaman firaun. Phuii...anak haram.

      Delete
    2. buto pak hang, hang tak maki lagi aku dah maki hang dulu haha

      Delete
    3. yang penting aku moden..puihhh

      Delete
  5. Replies
    1. apa kekhinziran komen ko nih bahlol..???
      takde idea ke nak promot blog.?

      Delete
  6. Obes akan berhenti approved anon apabila:
    1)orang komen macam ni:
    c
    o
    n
    t
    o
    h
    ni pendek aje. Taip la 30 huruf, copy n paste banyak2. Bila semua org buat macam tu, anon akan disapproved lagi
    2) Cerita merepek yg realistic n disturbing. Setakat pitenah dia buat macam-macam, lepas tu spam paste banyak2...dia biar aje. Pernah sekali tu, balau mana ntah cerita pasal cari pelacur ke hapa ntah. Macam real dan celaka aje....terus anon kena banned lagi....

    Lain dari tu, okay aje...kay, long live anon.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku rasa obe lebih kpd nk naikkn viewpage dia balik, sbb ramai anon lari xdpt nk komen..most of the time baca komen lg best dr bca blog obe .keh2

      Delete
  7. ntah2 laki bini owner Abah Kau ngan Mak Aku ni..hahaha!
    AWESOME!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehhh ada mangkuk ayun ni. bab makan semua kt dia. fakkk yuuuu

      Delete
    2. Abah kau ialah mak aku..
      boley.??

      Delete
    3. Sundal punya vetina!

      Delete
  8. Serius LOL - Nama Restoran Yang Juga Win
    Serius Fakta - 50 Kata-Kata Hikmah Popular Yang Se...
    Serius Cool - Resort Kolam Air Panas Hoshinoya Kar...
    Serius Konsep - Apollon : Tablet Yang Boleh Beruba...
    Serius - Miss World Muslimah 2013 Di Jakarta Indon...
    Serius LOL - Nama Restoran Paling Win Di Senawang
    Serius - Utopia Milik Siapa? : Dokumentari Harga R...
    Serius Cool - Shepherd MIL : UAV Berbentuk Helang ...
    Serius Cool - Tempat Meletak Kereta Berbentuk Prin...
    Serius Cool - Banglo Murah Dengan Syarat Pembelian...
    Serius Sadis - Issa : Pembuat Senjata Di Syria Ber...
    Serius LOL - Cara Memuat Turun GTA V Secara Percum...
    Serius Cool - Brabus B63S 6×6 : Kenderaan Tahan La...
    Serius Cool - Study Cube : Kubikel Untuk Pelajar D...
    Serius LOL - Apabila Haraga Minyak Sudah Naik
    Serius Cool - Slyphone : Memudahkan Anda Ambil Gam...
    Serius Cool - Pasir Kinetik : Sebuah Lagi Produk C...
    Serius Kreatif - Apabila Watak Street Fighter Bers...
    Serius Klasik - If Chin Peng Won The War
    Serius LOL - Nombor Pendaftaran Kenderaan Paling M...
    Serius Konsep - Plumage : Telefon Pintar Windows D...
    Serius LOL - Aksi Lagak Ngeri Paling Epik Dari Bol...
    Serius - Mari Melawat Daerah Memporses Bulu Haiwan...
    Serius Cool - Wacom Intuous : Tablet Tanpa Wayar D...
    Serius LOL - Band Paling Epik Dalam Sejarah Malays...
    Serius Cool - Lapangan Terbang Hefei Xinqiao : Ter...
    Serius Cool - PSY Gentleman Edisi 1920an
    Serius Fakta - Beberapa Kepercayaan Tahyul Dari In...
    Serius Kreatif - Poster Filem James Bond Versi Ill...
    Serius Sadis - Budak Berumur 20 Bulan Terjatuh Ked...

    ReplyDelete
  9. pasni ada muncul pulak nama 'opah kau' atau 'tok wan aku' atau 'restoran jandakau, biniku'

    ReplyDelete
  10. restoran abah hang

    ReplyDelete
  11. restoran buto pak hang

    ReplyDelete
  12. Tahi la anon2 semua selain aku. Komen tu xoayaj mencarut2 la. Komen baik2 blh x.

    Btw obe mlm tadi berapa round ko rodok pepet miss mean?

    ReplyDelete
  13. Tahi la anon2 semua selain aku. Komen tu xoayaj mencarut2 la. Komen baik2 blh x.

    Btw obe mlm tadi berapa round ko rodok pepet miss mean?

    ReplyDelete
    Replies
    1. bodoh gila seks bini obe pon kau nak. geli

      Delete
    2. berlaga tulang nanti

      Delete
    3. SEDAP KE BINI OBE TU

      Delete
  14. mak ikhwan zaini pelacur chowkit...

    ReplyDelete
  15. wah lucunya nama restoran, kunjungan juga ya ke blog saya www.goocap.com

    ReplyDelete
  16. Ikhwan zaini gay antarabangsa

    ReplyDelete
  17. wah lucunya nama restoran, kunjungan juga ya ke blog saya www.goocap.com

    ReplyDelete
  18. not bad.mak kau masak sedap ?


    Isu hangat : scha al yahya tersebar gambar @#&%#

    scha al yahya dalam wad tersebarscha pregnancy test

    ReplyDelete
  19. Satu nama yang unit..ini dinamakan marketing strategy :)
    http://zasbeauty.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. kau pandai hisap zakar tak?

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails