Wednesday, 18 September 2013

Serius Cool - Study Cube : Kubikel Untuk Pelajar Di Korea Selatan (10 Gambar)


Azn level is Azn

Di Korea Selatan saingan untuk mendapatkan tempat di IPT adalah sengit. Jadi ibu bapa di Korea Selatan sanggup bebelanja lebih bagi memastikan putera dan puteri mereka dapat belajar dengan suasana paling optimum. Kegilaan terkini di Korea Selatan ialah Study Cube. Ia merupakan bilik kecil yang dikatakan dapat memastikan pelajar tidak mudah diganggu ketika mentelaah. Study Cube dilengkapi para buku, lampu LED. meja belajar, sistem aliran udara dan pengurut kaki. Setiap satu dijual pada harga USD 2200 (RM 7133). Adakah anda sanggup membeli Study Cuba bagi memastikan anak anda menjadi pelajar cemerlang?  

IN B4 "Air Khodafi is cheaper and more effective sia" 




Laporan asal IAmKorean

18 comments:

  1. inovasi yg bagus..tapi keberkesannya adakah teruji lg??

    ReplyDelete
  2. i would buy this and convert it to a gaming room..

    ReplyDelete
    Replies
    1. just for gaming? go to hell fat asshole

      Delete
  3. besar jadi kpop jugak. bedah mata bedah muka...membazir?

    ReplyDelete
    Replies
    1. bilik ni buat training menari kpop brader.

      Delete
    2. APAK KAU BRADER

      Delete
  4. bisjut bisjut bisjut..... nk bissjut x...

    ReplyDelete
  5. to be honest..benda ni bagus dan sangat berguna..hanya di korea..tapi kalau di malaysia..aku pasti ada yang akan menyalahgunakan benda ni..suka atau tidak..kita orang malaysia tahu mentaliti orang2 kita..

    ReplyDelete
    Replies
    1. maksud kau, macam bapa kau buat glory hole pada kubikel belajar kau. dah berapa gelen semen kau telan?

      Delete
    2. to be honest at here they will use this fucking room for having sex.

      Delete
  6. alah, kalau anak dah dasar PEMALAS , BEBAL, BODOH, HODOH, BANGANG, Beli pon tak guna. Beli pon ingatkan belajar dalam tu skali tido. Paling best belikan ribu2, rupanya buat gayut telepon ngan boipren, xpon tempat tengok porn.

    ReplyDelete
  7. Dulu aku blaja kat sekolah berasrama penuh Em Si Kay Kay pun pakai kubikel ni. Hasilnya spm aku dpt straight 20A1 dan sekarabg aku bekerja sbg pemotong rumput mesin galas y at berjaya.

    ReplyDelete
  8. Dulu aku blaja kat sekolah berasrama penuh Em Si Kay Kay pun pakai kubikel ni. Hasilnya spm aku dpt straight 20A1 dan sekarabg aku bekerja sbg pemotong rumput mesin galas y at berjaya.

    ReplyDelete
  9. kalau kat malaysia kompem di anggap penganiaan terhadap kaum wanita sejenis

    :isu gossip hangat hari ini :

    isu hangat julia perez bikini terlampau
    julia perez bikini leaked

    isu hangat fida ibrahim buang tudung
    Fida ibrahim nekad tidak bertudung kembali

    ReplyDelete
  10. aahhh..butoh la lu Gossip Masta Resource..bajet muka jambu,,cm berok matyeh ada laa aku tgok..puiihhh!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails