Wednesday, 11 September 2013

Serius LOL - Kawaii - Fiffy Natasha : Weebo Level Malaysian


LMAO

Kerana K-POP is too mainstream maka kena ada J-POP edisi Malaysia. Kalau telinga anda tak berdarah anda power. 

Thanks @Lony_HM


20 comments:

  1. orang pertama yang dapat kanser telinga berair.. kawaii nenek kamu...

    ReplyDelete
  2. peeerrrrrggghhhhh... tolong.. help...
    telinga ku dah berdarah...

    ReplyDelete
  3. macam lagu mase sekolah tadika je..takpun ala-ala nursery rhymes...huhu -__-"

    ReplyDelete
  4. erkhhh??!!!
    x sanggup nak dengar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. please accept my penis... lets have sex together...

      Delete
  5. damn girl!
    you just went full retard,never go full retard..

    ReplyDelete
    Replies
    1. loser. jeles la tuew,,,,,,,

      Delete
    2. haaa..tu la..aku jeles gile..
      naharom aku rasa jeles gile suara aku tak secomel dia..haishhh!jelesnye aku..

      Delete
  6. minta tolong sesiapa call ambulan sbb telinga aku dah berdarah dgn byk ni huhuhu.

    ReplyDelete
  7. http://www.youtube.com/watch?v=rG7BnSBTD-g

    ReplyDelete
  8. klau henjut nie agak2 merengek cm awek korea gak x..

    ReplyDelete
  9. I weirdly liked the tune, haha

    ReplyDelete
  10. First time rasa betul2 nak komen kat blog obe. Sebelum ni aku silent reader je.

    Sesungguhnya aku berjaya dengar lagu ni sampai abes. Menyesal gak la. Migrain rasenye! Demmm!!!

    ReplyDelete
  11. obe tq sebab bagi aku muntah darah pagi ni

    -Gambar bikini soo wincci semasa miss malaysia Soo wincci in Bikini

    ReplyDelete
  12. Takde keje kot pompuan ni

    ReplyDelete
  13. apakah ini namanya "kehancuran" ???? hadoyai

    ReplyDelete
  14. benih2 azab di telinga ku...yaaaaaa

    ReplyDelete
  15. xdela smpai darah telinga..ok je lagu ni..best

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails