Monday, 23 September 2013

Serius Cool - Rumah Dengan Katil Tergantung Di London (12 Gambar)


Tidur di Awangan

Rumah di kota London memang terkenal dengan saiznya yang kecik tetapi mempunyai sewa yang mahal. Kerana ruang yang terhad pemilik perlu kreatif untuk memaksimakan penggunaan ruang. Rumah di bawah hanya mempunyai keluasa 500 kaki persegi tetapi dengan menggantung katil dari siling, rumah ini nampak jauh lebih luas. Tambah menarik katil digantung di bawah atap kacak yang memberikan pemandangan langit yang cantik. Very nice!




Laporan asal Enpundit

9 comments:

  1. 1st lagi babi

    ReplyDelete
  2. kat malaysia dah ade dah macam ni. rumah kat batu kikir. yang berlakon cerita 'ular emas'

    ReplyDelete
  3. Kukuh ke nie...org gemuk mcm obe wat seks ganas tak runtuh ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. untuk org yg 4ever alone jer ni!!!

      Delete
  4. menarik jugak.kompem pencen idup aman je

    Isu hangat : scha al yahya tersebar gambar @#&%#

    scha al yahya dalam wad tersebarscha pregnancy test

    ReplyDelete
  5. menarik...tapi xda privacy laa...

    ReplyDelete
  6. kalau jatuh sakit tak?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails