Thursday, 12 September 2013

Serius Komik - Kebenaran Tentang Ketagihan Media Sosial


Truth

Admit it..... kita semua kenal seseorang yang mempunyai ketagihan media sosial dan seseorang itu adalah diri anda sendiri.




Laporana sal ZenPencil

34 comments:

  1. Manusia skang mcm ni la, gajet segala-galanya.... mcm ne nnt tahun 2020???

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. tak sekolah..eja biskut pun tak reti..haha

      Delete
    2. anon ats aku tak layak jadi anon sbb x pg skolah utk anon. mana ada anon eja biskut menggunakan abjad b i s k u t skang ni.ejaan skang ialah bisjut. bodo piang n sila pegi mayi

      Delete
    3. Bodoh.. xreti mengeja jgn komen.. ko lg bodoh piang.. skolah x pass..

      Delete
    4. Kamu semua tidak bersekolah kah? Adakah cara mengeja di atas ini menggunakan tatabahasa dan ejaan yang betul? Kamu semua boleh pergi membunuh diri selepas ini.

      Delete
    5. nak yetek? (.) (.)

      Delete
  3. this is sad..pack your bags,boys.. we're going on a feels trip..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Do you means Field Trip?

      Delete
    2. if nk buat field trip make sure xda line internet dan wifi..cukup2 ada line utk call famly ja..kalau tidak..duduk dlm bulatan pun masing2tengok smartphone..

      Delete
  4. yey2 !! mami bawak titew jalan2

    ReplyDelete
  5. merebak di seluruh dunua

    ReplyDelete
  6. Soalan:
    SAYA sudah lama berkahwin tetapi masih belum hamil. Saya pernah disahkan hamil pada 2009, tetapi anak dalam kandungan saya tidak membesar biarpun sudah berusia tiga bulan. Apa yang harus saya lakukan?
    MEERA

    Jawapan:
    Pinjaman Peribad....dia ni nama je bos tp masuk lmbt. ok aku x ksh sgt sbb dia pun keje smpi lewat mlm. kdg pkl 10mlm baru blk. kesian laki & anak2.
    tp dia ni dlm waktu keje pun dia suke buat keje personal dia. which is dia akn kuar sesuka hati n blk ntah pkl brp. pls note yg dia bukan kuar utk MEETING ye tp utk shoping!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jawapan alternatif:
      selepas nadia menarik keluar sarungnya, nadia terus genggam erat batangnya dan dimasukkan ke dalam mulutnya. Ah sedapnya.. lantas nadia memberi gigitan manja ke atas batang tersebut..terlihat wajah kenikmatan nadia sedang dia menghabiskan satu persatu sikat pisang tanduk tersebut.

      Delete
    2. ooo..nadia makan batang pisang sorang2..
      ingat nadia ni kunsa

      Delete
  7. Replies
    1. wahai, anon - anon sekalian, mari serang budak gay ni jom!!

      Delete
  8. im back...hehehehe

    ReplyDelete
  9. Hidup anonnn. Anon bangang mane yg pertikaikan bisjut? babi sundal. bisjut pun tatau nak jadi anon. hak tuihhh

    ReplyDelete
  10. anon atas aku semua bapuk

    ReplyDelete
  11. Maaf yea, aku tak macam tu. aku tak ada smartphone. Aku pakai basic phone jer. Tak terpikir nak canggih manggih sebegitu. Kat umah tak ada broadband atau unifi, ASTRO pun tak dak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya bagus. pastu guna tenet opis untuk komen kat blogserius.

      Delete
    2. BURN! in your face man

      Delete
    3. abis ko tulis komen ni mcm mne kalo xde internet . jgn ckap ko g cc semata2 nk layan blog serius.

      Delete
    4. kalo aku bos, aku dah block
      p.preity petry nih dari guna
      tenet..bagi guna words je..
      excel..main dua benda ni je boleh..

      Delete
  12. bodoh anon kat atas semua bisjut ejaan di alaf baru lol

    ReplyDelete
  13. Nak royi ke bisjut?

    ReplyDelete
  14. Effi Obefiend, blogger blog Serius... hina di-Pertuan Agong sebagai anjing dan patung BN - Walaupun membenci parti Barisan Nasional (BN) dan Yang di-Pertuan Agong namun mengeluarkan kenyataan menghina yang melampau tidak sepatutnya terbit dari mulut kita sebagai warganegara Malaysia. Begitulah yang berlaku kepada seorang pemilik akaun Facebook dikenali Effi Obefiend yang dengan beraninya menghina secara langsung kedaulatan Yang di-Pertuan Agong. Adakah patut dia menyamakan Yang di-Pertuan Agong sebagai anjing dan patung kerajaan? Di atas ialah beberapa kenyataan keterlaluan Effi Obefiend yang amat tidak matang dan angkuh.
    Read more at http://brojinggo.blogspot.com/2013/06/effi-obefiend-menghina-yang-dipertuan.html#u2I8xHJjlvMHILdP.99

    Effi Obefiend, blogger blog Serius... hina di-Pertuan Agong sebagai anjing dan patung BN - Walaupun membenci parti Barisan Nasional (BN) dan Yang di-Pertuan Agong namun mengeluarkan kenyataan menghina yang melampau tidak sepatutnya terbit dari mulut kita sebagai warganegara Malaysia. Begitulah yang berlaku kepada seorang pemilik akaun Facebook dikenali Effi Obefiend yang dengan beraninya menghina secara langsung kedaulatan Yang di-Pertuan Agong. Adakah patut dia menyamakan Yang di-Pertuan Agong sebagai anjing dan patung kerajaan? Di atas ialah beberapa kenyataan keterlaluan Effi Obefiend yang amat tidak matang dan angkuh.
    Read more at http://brojinggo.blogspot.com/2013/06/effi-obefiend-menghina-yang-dipertuan.html#u2I8xHJjlvMHILdP.99

    Effi Obefiend, blogger blog Serius... hina di-Pertuan Agong sebagai anjing dan patung BN - Walaupun membenci parti Barisan Nasional (BN) dan Yang di-Pertuan Agong namun mengeluarkan kenyataan menghina yang melampau tidak sepatutnya terbit dari mulut kita sebagai warganegara Malaysia. Begitulah yang berlaku kepada seorang pemilik akaun Facebook dikenali Effi Obefiend yang dengan beraninya menghina secara langsung kedaulatan Yang di-Pertuan Agong. Adakah patut dia menyamakan Yang di-Pertuan Agong sebagai anjing dan patung kerajaan? Di atas ialah beberapa kenyataan keterlaluan Effi Obefiend yang amat tidak matang dan angkuh.
    Read more at http://brojinggo.blogspot.com/2013/06/effi-obefiend-menghina-yang-dipertuan.html#u2I8xHJjlvMHILdP.99

    Effi Obefiend, blogger blog Serius... hina di-Pertuan Agong sebagai anjing dan patung BN - Walaupun membenci parti Barisan Nasional (BN) dan Yang di-Pertuan Agong namun mengeluarkan kenyataan menghina yang melampau tidak sepatutnya terbit dari mulut kita sebagai warganegara Malaysia. Begitulah yang berlaku kepada seorang pemilik akaun Facebook dikenali Effi Obefiend yang dengan beraninya menghina secara langsung kedaulatan Yang di-Pertuan Agong. Adakah patut dia menyamakan Yang di-Pertuan Agong sebagai anjing dan patung kerajaan? Di atas ialah beberapa kenyataan keterlaluan Effi Obefiend yang amat tidak matang dan angkuh.
    Read more at http://brojinggo.blogspot.com/2013/06/effi-obefiend-menghina-yang-dipertuan.html#u2I8xHJjlvMHILdP.99

    Effi Obefiend, blogger blog Serius... hina di-Pertuan Agong sebagai anjing dan patung BN - Walaupun membenci parti Barisan Nasional (BN) dan Yang di-Pertuan Agong namun mengeluarkan kenyataan menghina yang melampau tidak sepatutnya terbit dari mulut kita sebagai warganegara Malaysia. Begitulah yang berlaku kepada seorang pemilik akaun Facebook dikenali Effi Obefiend yang dengan beraninya menghina secara langsung kedaulatan Yang di-Pertuan Agong. Adakah patut dia menyamakan Yang di-Pertuan Agong sebagai anjing dan patung kerajaan? Di atas ialah beberapa kenyataan keterlaluan Effi Obefiend yang amat tidak matang dan angkuh.
    Read more at http://brojinggo.blogspot.com/2013/06/effi-obefiend-menghina-yang-dipertuan.html#u2I8xHJjlvMHILdP.99

    ReplyDelete
  15. finally forever alone

    :isu gossip hangat hari ini :

    isu hangat julia perez bikini terlampau
    julia perez bikini leaked

    isu hangat fida ibrahim buang tudung
    Fida ibrahim nekad tidak bertudung kembali

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails