Thursday, 19 September 2013

Serius LOL - Nama Restoran Paling Win Di Senawang


Power Power!

Ini memang nama restoran yang sangat power. Ianya terletak di Senawang.

Thanks Sharizan Bin Zakaria





45 comments:

  1. hahaha...lawak la

    ReplyDelete
    Replies
    1. abah kau la lawak...

      Delete
    2. butoh pak hang laaa lawak

      Delete
    3. lawak laa butoh pak hang

      Delete
    4. pak lawak butoh hang

      Delete
    5. lawak butoh hang pak

      Delete
  2. kalau macam ni aku pun nak makan free, kalau dia tanya kenapa tak mo bayar, aku cakap kata ni restoran abah aku. lepas tu orang tu jawab balik, abah kau!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni restoren abah kau bukan restoren abah aku. noob...

      Delete
    2. lawak ko failed la. pttnya ko tnya bila waiter tnya napa tak byr. ko tnya waiter tue..ne restoran apa? waiter jwb. restoran abah kaw. baru la btul. abah kaw.

      Delete
  3. best tak makanan kat restoran ni? hehehe boleh try

    ReplyDelete
    Replies
    1. U pndai kulum x?

      Delete
    2. xpe nnt i ajar.so jadi ke jmpe malam ni?

      Delete
    3. ukm ada port baik tak?
      malam ni u tidur dengan i la..

      Delete
    4. Nak zakar? :::::D

      Delete
    5. pukimak laa mencarut dalam ruang komen ni

      Delete
    6. pukimak tu bukan mencarut ke gampang?!

      Delete
  4. jom minah sengal kte g try.
    lps tu blh trus check in hahaa...

    ReplyDelete
  5. abah kauuuu.hahaha.sure win diz restoran.ekeke

    :isu gossip hangat hari ini :

    isu hangat julia perez bikini terlampau
    julia perez bikini leaked

    isu hangat fida ibrahim buang tudung
    Fida ibrahim nekad tidak bertudung kembali

    ReplyDelete
  6. kat senawang?haha!
    on the way balik uni boleh singgah ni.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. makan tido tu jela keje kau. mana tak moknye

      Delete
    2. wow!camne ko tau keje aku makan tido je?
      ko stalk aku ehh??ko mmg minat stok2 gemok cam aku ni ke?hahahahaha!

      Delete
    3. nak wechat id

      Delete
    4. bbw masturbating,fap fap fap....

      Delete
  7. great..xbleh la nk marah2 kalau kita duduk minum gelak kuat2..if tmpat lain,,mesti orang dh marah,,cakap.."hoi..ko gelak kuat2 ingat ni restorant abah kau ka?"

    ReplyDelete
    Replies
    1. aok..boleh la makai mee kolok kat ctok

      Delete
  8. obe ni sangap komen ke?yg lepas kan balik anon ni nape?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ke ko sangap zakar 8inci++?

      Delete
  9. Replies
    1. barbie punya apple..

      Delete
    2. patutnye obe xyah blog anon, blog marou ni , sebuk jaja blog , org komen pasal post obe
      -benci marou pui pui-

      Delete
  10. nama yang unik, kreatif dan komersil.hahahaha terbaik

    ReplyDelete
  11. Marketing Strategy yang unit
    http://zasbeauty.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. sengal btol la korang nie..adoiii.. nk nages aku baca komen2 korang nie weyh..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails