Wednesday, 18 September 2013

Serius Cool - Pasir Kinetik : Sebuah Lagi Produk Cool Dari Sweden


Sihir!

Apakah sihir ini? Kinetic Sand ialah permainan yang dihasilkan di Sweden. Mindblown. DO WANT!

26 comments:

  1. macam dough biskut je..rasa nak makan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. KO NI BODOH KE HAPER?SEMUA BENDA NAK MAKAN,PATOTLA KO NI GEMUK JER AKU TENGOK.....

      Delete
    2. haa'ah...aku memang bodoh..aku memang gemuk..ade aku cakap aku kurus dan pandai ke?
      ko ni komen pakai anonymous,macam x de TELUR je aku tengok....

      Delete
    3. kau jangan nak menipu aku takde telor,,aritu ko dah tengok kan aku punya telorrr????

      Delete
    4. telur separuh masak.. pap pap pap

      Delete
    5. bahaha!naharom pecah perut layan korang..

      Delete
    6. doublepillow.. kuat tidur dan makan

      Delete
  2. aku risau kucing buat tempat berak je nnt...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu,aku pun risau takut mak bapak kau pun berak kat situ ....hehheheh

      Delete
    2. aku risau anon ni yang berak kat situ..hehehehe...dia kan mmg spesis berak mrate..

      Delete
    3. selekeh la komen atas aku ni,bajet gud2 plak...

      Delete
    4. dayana ni nk kena ni fap fap

      Delete
  3. Produk baru permainan dari makmal sains..

    ReplyDelete
  4. ini semua produk iluminati. saja di war2kan supaya kita lupa akan nasib saudara mara kita yg sdg dlm ksusahan

    ReplyDelete
  5. Tak puas lagi main pasir masa kecik ker ? Hahahahaha.

    ReplyDelete
  6. baru check semalam. $44 for 5 kg, exclusive of postage. @.@

    ReplyDelete
  7. sape bole tolong lancapkan aku

    ReplyDelete
  8. mosaic tiles
    :-very good content and nice information...

    ReplyDelete
    Replies
    1. if berminat dgn kinetic sand bole beli disini www.facebook.com/AmazingPlay

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails