Thursday, 26 September 2013

Serius Cool - After Porn Ends : Dokumentari Kehidupan Bekas Pelakon Dewasa (NSFW)


Edukesyenel

Ini dokumentari yang terkenal mengenai kehidupan pelakon filem dewasa slepeas mereka bersara. Good documentary.

18 comments:

  1. babi apa satu jam???!!!!! puihhhhhhhh!!!!!! sialll laaaaaa!!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. daging yg tumbuh dari rezeki yang haram api neraka lah paling layak untuknya. insaflah obe

      Delete
    2. Dapat cashout euro dalam permainan strategi ni
      Beribu orang dah join.. jom sama2 menaikkan Malaysia dalam game ni.. Kami perlukan lebih ramai pemain untuk mengalahkan indonesia.. Jom2 percuma saja game ni
      http://www.marketglory.com/strategygame/jhof10

      Delete
  2. babi la.. sekond

    ReplyDelete
  3. babiii...tgk boob je laaaaaaaaaaaaaa!!!!!!...

    ReplyDelete
  4. pokemak apa satu jam babiiiiiiiiii

    ReplyDelete
  5. jam satu babi apa sial !!!!

    ReplyDelete
  6. Babi lu Obe, kau nak promote porn pulak kaa????

    ReplyDelete
  7. babi apa tak ada scene porn pun. nakharommm!!

    ReplyDelete
  8. naharommm sejam lebih laa babi!!

    ReplyDelete
  9. 09.48 forward. ramai2 tonyok awek tu.

    ReplyDelete
  10. criter lama pun baru nak post ari nie

    ReplyDelete
  11. Ade due damballa. Give me the power, I beg of you. Leveau mercier du bois chaloitte. Secoise entienne mais pois de morte. Morteisma lieu de vocuier de mieu vochette. Endenlieu pour du boisette damballa! Endenlieu pour du boisette damballa! Endenlieu pour du boisette damballa!

    ReplyDelete
  12. raylene *fap fap fap*

    ReplyDelete
  13. To Obe, thanks for the good documentary video.. Memang an eye opener ttg industri Porn.. Memang dah banyak kumpulan yg mempersoalkan Industry Pron di US.. Tapi mmg kesian kepada ex-porn star ni. Diorang kena bawa identiti diorang sampai mati walaupun dah lama keluar dari career tersebut.

    Tapi yang paling dramatic ttg how they start their career - which is diorang mmg asal daripada broken family. Documentary ni mmg best, aku mmg bagi respect kat diorang ni. Mereka membaiki diri diorang dan move forward walaupun masyarakat caci mereka.

    Kepada commentor sebelum aku.. memang bodoh... Blog ni mmg nak bagi pendedahan bukan tempat utk kutuk dan caci.. org dah bagi pendedahan still nak mencaci... sebagai peminat blog saya cukup kecewa org kita melemparkan comment yg bodoh lagi sengal didalam blog...

    ReplyDelete
  14. smpi sejam setengah..phuiiii

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails