Tuesday, 10 September 2013

Serius - Dedikasi Seorang Guru Di India Yang Mengagumkan


Respek!

Ini ialah dedikasi seorang guru di India. Setiap hari selama 20 tahun beliau berenang sejauh 12 kilometer untuk mengajar. Respek!




11 comments:

  1. 1st..yahooo..yaabeeedaaabeeeduuuuuu

    ReplyDelete
  2. gile akk....sungai kat arwak tu xle nk buat cmni, buaya ramai

    ReplyDelete
  3. bukan 12km la obe! agak2 la 12 km..

    ReplyDelete
  4. apsal darab dia belah kanan??

    ReplyDelete
  5. for 20 years. he never thought of making a boat or raft?

    ReplyDelete
  6. ape ke bangang. buat la rumah dekat skolah or beli boat sbijik. cikgu pon sakai. puiii!

    ReplyDelete
    Replies
    1. swimming kan part of exercising. kalau duk sebelah sekolah je nanti badan naik, x fit lorrr...

      Delete
  7. Tak dapat bantuan boat rakyat 1 india ke?

    ReplyDelete
  8. mcm mna aku nak respect cikgu india tu yg tak masuk akal..20 tahun kerja beli lah perahu, bot atau sampan ke..pelik.. tak masuk akal LOL.jadi cigu mestilah bijak..FAKE je india ni..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahhh ngko g keje pon mengharap elaun bagai nk suruh beli perahu plak. phuuiihhh

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails