Saturday, 15 December 2012

Serius - Treechada Petcharat : "Awek" Thai Yang Hot (11 Gambar)


Nong Poy V2

Golongan transgender Thailand memang terkenal dengan kemampuna mereka untuk kelihatan lebih hot dari wanita sebenar. Kami pernah paparkan pertandingan ratu cantik trangender di Thailand sebelum ini. Hari ini mari lihat Treechada Petcharat (26) yang merupakan pemenang tahun 2004. Beliau dilahirkan sebagai Saknarin Marnyaporn sebagai seorang lelaki tetapi Saknarin Marnyaporn merasakan diri beliau seorang wanita yang terperangkap di dalam tubuh seorang lelaki. Pada usia 17 tahun beliau melakukan perubahan jantina dan menukar nama beliau kepada Treechada Petcharat.

Sila jangan rasa serba salah jika penis anda confuse. She is hot



24 comments:

  1. pehhh meleleh air hidung laa..haha..admin, jgn lpe singah ewksem.blogspot.com ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. pelik bodo hang ni..mani keluar kat idung lak..pelik2

      Delete
  2. pukimak tgk gamba last trus down nafsu aku.

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. kat negara lain sume dah terima,, nak ke negara kita pun jadi macam ni,, sadis :'(

    www.mujadafewa.my/

    ReplyDelete
  5. Maybe "she" is born to be bitch. Look at "her" name, MarnyaPORN.

    ReplyDelete
  6. noob babi mesti suka, hari2 bawak naik kereta dia yang xda cermin tu.....

    ReplyDelete
  7. Damn, tak bernafas aku. HHHuuuuu!!

    ReplyDelete
  8. sape stim tu mmg gay la..ahahah

    ReplyDelete
  9. kantoi jari..terserlah kenjantanannya

    ReplyDelete
  10. bapak panjang gila jari...
    ni mesti agenda freemason..

    ReplyDelete
  11. well in before tak haram kalau laki pegang tetek dia sebab dia pun lelaki

    ReplyDelete
  12. serius cute....
    fuck..
    fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap v

    ReplyDelete
  13. aku tak baca artikel dan gambar terakhir, so aku valid utk fap fap fap

    ReplyDelete
  14. teman dah agak, konpom pondan~

    ReplyDelete
  15. kehkehkeh..pondan daa..

    kalau comel2 mcm nie selalu pondan daa..

    1x tgk memang tak nampak pondannya..

    2x tgk nampak pondan skit..

    3x tgk ceittt..!!

    4x tgk jauh dah terpesong nie..

    HEHEHE..!!

    ReplyDelete
  16. jumain manaf sk titingan27 May 2013 23:35

    Keras batang aku tengok nih

    ReplyDelete
  17. website pun www.hunsa.com ...hahahaha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails