Tuesday, 15 May 2012

Serius - Sekitar Pertandingan Ratu Cantik Transgender Thailand 2012 (14 Gambar)

Link

Lawa lagi dari awek... wow

Miss Tiffany Universe ialah pertandingan ratu cantik tahunan untuk golongan transgender di Thailand. Upacara tahunan ini sudah dilangsungkan sejak 1997 lagi di Pattaya bagi menarik pelancong dan meningkat kesedaran orang ramai tentang komuniti Kathoey (ladyboy) Pattaya yang dikatakan paling cantik di seluruh Thailand. Acara ini sangat popular sehingga TV Thailand membuat tayangan secara langsung dengan jumlah penonton dianggarkan sekitar 15 juta orang.

Pemenang Miss Tiffany Universe tahun ini jatuh kepada Panvilas Mongkol (21) yang berasal dari Pattaya. Beliau memenangi hadiah sebuah kereta Honda Jazz, wang tunai 120 000 Baht (RM 12 000) , trofi, tiara bernilai 500 000 Baht (RM 50 000) serta menjadi duta barangan kecantikan. Beliau yang bekerja sebagai pekerja kedai sewa baju mengucapkan terima kasih kepada ibu beliau yang menggalakkan beliau menyertai pertandingan tahun ini. Wah!


In b4 "brb recalibrating my sexuality"











Laporan asal PattayaMail dan KeeHuaChee

40 comments:

  1. Replies
    1. boleh la kau cakap? mmg stim siaaaall!!! boleh buat bahan fap fap fap ni... batang pelir xnampak pun. just imagine diorg perempuan, jgn fikir diorg tu shemale.

      blog oh shemale

      Delete
    2. ak rse diorang da potong kot diorang pnye batang..

      Delete
    3. hahaha Prince of Noob tak paham apakah itu "shemale" and "ladyboy"

      Delete
    4. in order to enter ladyboy contest, they can change everything, hair,face boobs etc...but the only thing is...diorang tak boleh buang batang diorang...itu rules competition ladyboy and also satu2nya membuktikan mereka adalah shemale..kalau buang dah x jadi shemale la..dah jadi pompuan...i guess...

      Delete
  2. woww ni yg buat aku malu di lahir kan sbg perempuan ni.. Aku pun x lawa mcm ni.. Rasa nk terjun KB Mall la! In b4 edward jesus da meninggal belum?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sabar, sabar, banyak lagi cara lain. Jangan hilang rasional. Kau boleh buat sambungan penis utk menjadi lelaki. Itu lebeh bayek dari terjun Mall.

      Delete
    2. hahahahaha!! guguga, ak sokong!

      Delete
  3. SISI JANTAN TU TTP ADA WALAUPUN DISUNTIK, DITEPEK DGN MEKAP

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Tu la..kekasaran tetap terselah disitu.

      Delete
  5. so... aurat diorang camne? still antara pusat dengan lutut?

    ReplyDelete
  6. satu je kurang. tak leh beranak sampai bila2. betapa untungnya wanita sejati. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. pompuan sejati pun berdozen-dozen x leh beranak mak tom temah oi

      Delete
    2. Kessiannnnnnnnnn pompuan sejatiyyyyyyy..

      Uhukkss...~

      Delete
  7. kalau x bgtau td bleh wat modal fap fap dah. tau je jantan terus lembik semula.

    ReplyDelete
  8. saya berharap Obe dapat meyertai pertandingan ini tahun hadapan. Sila buat persediaan awal

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mcm mane ye rupa Obe bila dah sertai mesti lebih kalah nyah dlm pertandingan tu hahhah

      Delete
  9. gambar ketiga baju ungu tu muka macam tiz zaqyah

    ReplyDelete
  10. ak syak yang pakai-pakai mini skirt tu still belum tukar alat lagi.

    ReplyDelete
  11. I'm having a boner .. the weird kind of boner, to fap or not to fap ..that is the question!

    ReplyDelete
  12. Kena hati-hati klo nak mengorat awek kat Thailand. Boleh tertipu. Cantiknya....Lelaki. Huhuhu.

    ReplyDelete
  13. Kalau diaorg naik atas pentas tu, tiba2 stim...mesti org akan ckp, design gaun terbaru.

    Don't be Foolish !!

    ReplyDelete
  14. kurang laaaa populasi lelaki kt asia~adeh!!~='=

    ReplyDelete
  15. woooowww....flawless..huhuhuhu...but still~~chromosome XY..cian ye..u mad bro?hihihihihih

    ReplyDelete
  16. alahai mengubah ciptaan tuhan.. sebelum dorang jadi perempuan, mesti dah menangis melalak dah sebab tang ni nak mcm perempuan, tang tu nak macam perempuan.. yela, dari tak besar di jadikan besar.. daripada tertonjol2 nak di sorokkan..ntah hape hape la..dah jantan tu tetap jantan jugak..sangat2 bersyukur dapat jadi perempuan..alhamdulillah takde la campuran plastik dalam badan aku ni..selawa-lawa jantan plastik ni, lawa lagi perempuan sejati..cuba tengok wanita2 muslim solehah..betapa cantiknya dorang..yang korang pandang boobs je..gatai naa

    ReplyDelete
  17. nak tau la..kalo dorg ni tukar jantina, sora n halkum dorg cmna?

    ReplyDelete
  18. kaum Nabi Lut

    ReplyDelete
  19. Muke pompuan, tapi Lutut mmg stok Muay Thai Punya, tu tak bole ubah... hahahaha

    ReplyDelete
  20. gambar mcm ni berjelaa komen korang .. ???? hakk tuihhhh bodo punye melayuuuu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails