Thursday, 20 December 2012

Serius - Lagi Kisah Cinta Sebenar : In Sickness And In Health (11 Gambar)


Fucking ninjas cutting onions under the table

Kisah cinta Taylor Morris dan Danielle Kelly  pasti membuatkan anda mendapat manly tears. Pasangan suami isteri ini mula berpacaran di bangku sekolah. Selepas graduasi Taylor menyertai Tentera Laut sebagai pemusnah bom. Ketika dalam operasi menghapuskan bom IED di Aghanistan ,Taylor kehilangan kaki dan tangan beliau dalam sebuah letupan. Danielle kekal bersama beliau dan membantu Taylor untuk menjalani rehabilitasi. Akhirnya mereka berkahwin. Bless you guys!



Laporan asal TaylorMorris

19 comments:

  1. Replies
    1. rasanya kan,kalau laki yg jadi cmtu,perempuan sanggup kot jaga,kalau perempuan yg jadi cmtu,hmm....yg laki belom tentu lg nk...
      hmm....cam sepupu sy,dh bertunang,tak lama g nk kawen,accident,koma,mai 2kali ja,pastu tak mai dah.bila dah sembuh,dia mtk putus tunang sbb sepupu muka berparut.hmmm...alasan...

      Delete
  2. ala laki 2 dpt byk duit pampasan dari kerajaan..kalau xde x maunya pompuan 2...good acting..thumbs up

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sudah la negatif sikit sikit.
      Asal pompuan aje, mesti kejar duit.
      Benda ni simple dak abu oi. Dia bercinta dari sekolah. Mestilah feeling kuat. Dah macam2 benda buat sama2. Setakat takde kaki tangan tu biasa la. Janganla negatif sangat.

      Delete
  3. tak sangka ada juga org mcm ni.

    ReplyDelete
  4. Cinta berbelah bagi @ cinta sejati sementara?BANkami

    ReplyDelete
  5. Kat Malaysia pun ada. Lawati blog Abil4Fauziah. Pengorbanan suami menjaga isterinya yg sakit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ^ ha...macam ni la. Ada blog best kasi tau orang lain. Tak sekadar terhegeh hegeh suruh org lain baca alamat blog sendiri

      Delete
    2. Benda yg baik elok di kongsi. Agar menjadi pengajaran kepada kita.

      Delete
  6. ni org patut syukur. ok la dr mampos masuk nerake. ni pengajaran sape yg menentang org2 Islam..

    ReplyDelete
  7. can we just enjoy this post without being sexist?

    ada je laki yg baik jaga bini dia yg sakit..

    ada je isteri yg baik jaga laki dia yg sakit..

    kimak apa cakap "laki-kalo-sakit-perempuan-jaga-tapi-perempuan-sakit-laki-sure-tinggalkan"

    patutnya mcm Taylor & Danielle inspire us, not make us such a douchebag sexist

    ReplyDelete
  8. mcm penah ku baca story ni..tp di blog mana ya?

    ReplyDelete
  9. #tabikspring

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails