Monday, 24 December 2012

Serius VS - Muka Seleb Terkenal Dengan VS Tanpa Mekap (12 Gambar)


Ohmai!

Ini semua...... ilusi! NOOOOOOOOOOO




Laporan asal USWeekly

32 comments:

  1. Replies
    1. Selalunya org banding dgn benda yg lagi teruk, macam kucing aku ke...kambing aku ke...ni mak kau yg jadi contoh.
      Tapi lebih keji kalau kau tulis 1st. So...oklah tu.

      Delete
    2. kessian mak kau kehkehkehkehkehkehkekehkehkehkehkehkehkehkehkehkk
      ♥ (‾⌣‾)♉

      Delete
    3. just nk bagi tau mak aku mang lawa kerana dialah wanita yg paling lawa yg pernah aku ada..ko ada????
      FYI, pendapat ko tu yg cam pendapat budak hingusan..mgkin ko tak tau beza org dgn haiwan jika ko nak bandingkan begitu..

      Delete
    4. eh teringin tgk mak aku ke?sorry..tak layan publisiti murahan

      Delete
    5. Hahaha Nama pun Super Angan Angan...mmg berangan la mak dia lawa.

      Delete
  2. olivia wilde gak natural beauty

    ReplyDelete
  3. sesetengah tu lawa je lau tak pakai make up... bio je kat hang...hehe

    ReplyDelete
  4. Jennifer garner tak make up muka zman2 Alias tuuuu...nggghhh!

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. suke. apesal? nak bagi penampo ke? bagi je la.. haha!

      Delete
    2. sodap doh. aku ada jual DURIAN CREPE. nak beli x? hahahahahah!!

      Delete
  6. Aslinya nggak terlalu cantik nich ya...??? he,m,he,,he,,

    ReplyDelete
  7. is it me or jessica biel look a lot like sofia vergara without makeup, also kristin steward and ashley greene looks better without makeup.

    ReplyDelete
  8. Dah tu? Org biasa ada lagi lawa? Memang dah tahu pun. Cuma bila dah belakon+menyanyi, kena ada bakat,karisma,personaliti. Tu yg menarik org. Cuba letak org biasa yg lebih lawa itu-tapi tak reti apa2. Masuk tv,sengih aje. Tetap korang layan 2-3 jam ke?

    ReplyDelete
  9. ok la,, haha,, de yg cntik gak tanpa make up,,

    ReplyDelete
  10. ooohhh... Alice Greene gak paling best... Niceeee

    ReplyDelete
  11. tapi mereka mempunyai struktur muka dan tulang yang baik. sebab itu bila bersolek mereka jadi lebih cantik. kita nampak muka mereka pelik tanpa make up kerana selama ini mereka hanya muncul dng bermakeup depan media. ini salah satu contoh bila bermakeup selalu, org akan nampak muka kita bertambah pucat.

    ReplyDelete
  12. Mila Kunis memang sebijik muka macam Meg Griffin.

    ReplyDelete
  13. Muka aku kalau make-up confirm lawa jugak...

    ReplyDelete
  14. amanda seyfried n ashley greene cntik! naturally pretty

    ReplyDelete
  15. FAP DENIED

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails