Saturday, 22 December 2012

Serius LOL - Prank Hari Kiamat Yang Terbaik


HAHAHAHA!

Oh my god nice!

Thanks @Amanfirdaus




13 comments:

  1. alhamdulillah tak kiamat lagi hari ni,, kesian dorang yang dah habis beribu untuk persiapan,, haha

    ReplyDelete
  2. Ramalan Nostradamus : Gangnam Style Picu Kiamat?

    sila klik sini !!

    ReplyDelete
  3. tapi kalau ada orang call kat tepi aku tiba2 ckp tsunami melanda pantai timur ke barat ke aku pun cuak. bencana alam ni bukan boleh wat main2

    ReplyDelete
    Replies
    1. agree, kdg benda2 ni jgn di buat main2 sebb nanti kena balik kat sendiri balik...

      Delete
  4. yang penting kita yg islam nie jgn terlalu bongkak dan takbur dengan mengejek mangsa yang tertipu dengan kiamat palsu ini kerana ini lah racun yang sengaja di plan zionis.Bila islam bongkak dan takbur dalam perihal kebenaran walaupun kita tahu jalan islam paling benar maka secara tak disedari terbatal amalan kita.sesungguhnya kiamat itu tetap benar.Biar lah yang kafir bergelut isu ini yang kita pula perbanyakkan amalan

    ReplyDelete
  5. wah, hri kiamat pun bleh buat prank? sesat btul!

    ReplyDelete
  6. Asalam-o-Alykum, My name is Qasim, from last 26+ years Allah and Muhammad s.a.w keep coming into my dreams, over 460+ times Allah comes in my dreams and 250+ times Mohammad s.a.w comes in my dreams, Muhammad s.a.w is the last Messenger of Allah and I am the Ummati of Muhammad s.a.w, My dreams about to Major Signs of Qiyamah, Gog Magog, Esa a.s, and End of Time. I have shared many dreams on my fb page Allah and Muhammad pbuh in my Dreams and my blog Allah and Muhammad saww in my Dreams

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails