Saturday, 22 December 2012

Serius LOL - Prank Hari Kiamat Yang Terbaik


HAHAHAHA!

Oh my god nice!

Thanks @Amanfirdaus




12 comments:

  1. alhamdulillah tak kiamat lagi hari ni,, kesian dorang yang dah habis beribu untuk persiapan,, haha

    ReplyDelete
  2. damn white pranksters LoL..

    ReplyDelete
  3. Ramalan Nostradamus : Gangnam Style Picu Kiamat?

    sila klik sini !!

    ReplyDelete
  4. tapi kalau ada orang call kat tepi aku tiba2 ckp tsunami melanda pantai timur ke barat ke aku pun cuak. bencana alam ni bukan boleh wat main2

    ReplyDelete
    Replies
    1. agree, kdg benda2 ni jgn di buat main2 sebb nanti kena balik kat sendiri balik...

      Delete
  5. yang penting kita yg islam nie jgn terlalu bongkak dan takbur dengan mengejek mangsa yang tertipu dengan kiamat palsu ini kerana ini lah racun yang sengaja di plan zionis.Bila islam bongkak dan takbur dalam perihal kebenaran walaupun kita tahu jalan islam paling benar maka secara tak disedari terbatal amalan kita.sesungguhnya kiamat itu tetap benar.Biar lah yang kafir bergelut isu ini yang kita pula perbanyakkan amalan

    ReplyDelete
  6. wah, hri kiamat pun bleh buat prank? sesat btul!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails