Thursday, 13 December 2012

Serius - Terima Kasih Kepada Pembaca Blogserius Sepanjang Tahun Ini


Google Zeitgeist

Terima kasih kami ucapkan kepada pembaca sekalian. Dari pembaca setia hinggalah ke trolling fags yang tak henti-henti melawat laman sesawang yang sampah ini. Keputusan Google Zeitgeist untuk tahun 2012 telah diumumkan dan nampaknya tahun ini Blogserius mendapat tempat ke-5 dalam pencarian Blog tempatan paling hangat. Thanks for all the support. Minta maaf lately jarang update kerana komitmen terhadap keluarga, menjadi hos web show dan kepada Amanz Network. Tak macam dulu sekarang kami ada multiple jobs untuk memastikan ada nasi untuk di makan dan ada UNIFI untuk download benda tak syaria compliant ketika sangap.

Tahniah diucapkan kepada Beautifulnara , Rotikaya dan OhBulan kerana mendapat tempat-tempat teratas. Kawan blogger kami juga semua ini dan dalam komuniti kecil ini kami sering bertemu. Tahun depan macam mana? Mungkin perlu ada lebih banyak co working dengan rakan-rakan Blogger yang ada. Kami tak boleh meramal masa hadapan tetapi apa yang pasti tahun depan kami akan memperbanyakkan lagi original content. Nantikan sahaja

Terima kasih sekali lagi kepada anda semua kerana meletakkan kami di antara laman Blog terhangat Malaysia tahun 2012. 


Kredit gambar Beautifulnara
 

24 comments:

  1. blogserius mmg best.....
    evryday msti view.....

    ReplyDelete
  2. so bila obefag nak buat kenduri kesyukuran dengan rezeki dari kami

    ReplyDelete
  3. ucapan paling digemari oleh pembaca blog serius : nak bisjut

    ReplyDelete
  4. obe n blog serius mmg sampah

    ReplyDelete
  5. Blog sampah papagomo berada di atas blog obe..baru aku paham statement obe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Statement apa? Obe sila edit entry ini, sambil memasukkan Papagomo sebagai taulan yg karib, dan ucapkan tahniah padanya juga.

      Delete
  6. three top blogs are gossip blogs...ah i know where our future is heading into

    ReplyDelete
    Replies
    1. Future? It's what's going on lah.Kau pegi kedai mamak, tengok majalah apa yg dia order lagi banyak dari majalah2 lain. Solusi? Time? Readers Digest? Hah.

      Delete
    2. agree with TheBentPencil.
      where is the humanity if life only based on gossips and rumors where no reality exist.

      Delete
  7. who the hell layan kari ngeri??

    ReplyDelete
  8. anak sungai derhaka masuk jugak.terbaik!!

    luqiee.livejournal.com tak masuk ke ?? berlagak benor orangnya

    ReplyDelete
  9. papagomo tu kawan ko jgak ke obe?

    ReplyDelete
  10. walaupun blog serius mendapat tempat top 10, tetapi perkataan first lebih banyak ditulis di blog serius yang masih mengejar first

    ReplyDelete
  11. ip address nk bukak kari ngeri brape dowh?

    ReplyDelete
  12. xoayah msuk ip pon.. dns server je..

    ReplyDelete
  13. For me blogserius is still the first.. chaiyok~

    ReplyDelete
  14. kenapa tak ucap tahniah kepada papagomo yg mendapat tempat ke-4?

    ReplyDelete
  15. kalah ngan papagomo......pffttt...

    ReplyDelete
  16. buasir otak xde pon? hahahahahaha

    ReplyDelete
  17. Ehem, setahu saya, buasir itu penyakit di dubur bukan di otak. Sebab itu ia tidak wujud sama sekali.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails