Tuesday, 18 December 2012

Serius Konsep - Konsep Kereta Polis Zaman Hadapan Oleh BMW (8 Gambar)


Back to the future

Antara filem kegemaran kami tahun ini ialah surprisingly Total Recall. Ya kami tahu ramai peminat filem asal merasakan versi baru arahan Len Wiseman tidak sebagus versi Paul Verhoeven. Kami tak setujua kerana kami rasakan versi Wiseman lebih serius dan tidak se LULZY edisi Verhoeven. Tak ada scene hidung besar masa tarik scanner dan topeng muka robotik tapi dari segi visualisasi zaman hadapan Total Recall 2012 adalah sangat jizz! Kami siap paparkan lukisan konsep dari filem ini lagi pasal ianya cool

Anyways BMW juga mempunyai visi masa hadapan seakan filem Total Recall. Konsep kereta peronda polis untuk tahun 2025 mereka ada rupa macam kereta polis filem ini. Kereta peronda terbang mereka bukan sahaja boleh terbang tetapi mempunyai 3 UAV yang boleh digunakan untuk memberikan gambaran dari udara. Ianya digunakan untuk membantu proses penangkapan penjenayah. Cool stuff!

Konsep adalah rekaan Jose Casas dan Won Awe 


 


Laporan asal Fubiz
 

6 comments:

  1. ape lagi bandai, buatlah 1. mcm kereta mainan

    ReplyDelete
  2. dah macam game wipeout je ni???

    ReplyDelete
  3. ada technology canggih selain dari wiper ke?

    ReplyDelete
  4. Aku pecaya dunia x kn semaju ini.. tp kalau telifon hologram itu mungkin ada..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails