Thursday, 6 December 2012

Serius Cute - Kanak-Kanak Kecil : Comel Tetapi............


Serius Cute

Nak anak? Mereka comel? Sure tapi ada downsidenya

15 comments:

  1. sementara nk tunggu diorg nie matang dan cerdik kena tahan lah sikit kerenah2 diorg. kerenah dan keletah diorg nie bila masing2 dh besar akan menjadi nostalgia buat kita juga.

    ReplyDelete
  2. http://mujadafewa.blogspot.com/2012/12/aku-minta-maaf-kupatah-patahkan-kau.html

    perangai dorang yang cenggini la buat makin ramai nak anak,, haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak paham lagi. Promot lagi panjang dari komen. Kok kokok kokokkkk!!!

      Delete
  3. Mu ha ha I Loike bro...they cute, I almost preggy every years, not enough sleep, sometime stress, I hv 2 jobs to do, I'm student...next all the time single parent (hubby kerja jauh) but every year I want baby...waaa but full breastfeeding space my babies, When they grow up, they are like angle, since baby they are angle..I'm neva give up mommy. Free2 meh melawat blog saya, dok hebat cam awak semua, beginner. Blog about Nutrition, Kesihatan, Kecergasan dan PENYUSUAN. Ni linknya: http://coozlife.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. wow sangat cool! thanx sbb bagi link blog yg sangat berguna buat bakal2 ibu di luar sana

      zuldabai dabai problem?

      Delete
  4. sama jer kesan/downside dia dgn pada sapa2 nak berbini/brGF atau berlaki/berBF.

    Each involvement in other human being will demand a great sacrifice from us. Just don't blame others if facing this kind of thing after your decision.

    pandai makan, pandai la simpan...

    ReplyDelete
  5. Nice entry....jom singgah blog sy www.esihat.com
    Would u like to exchange ur blog with mine?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails