Tuesday, 27 November 2012

Serius - Untunglah Ada Sugar Daddy Kaya



Mari Bongkak

Seorang gadis di China menunjukkan hadiah hari lahir beliau yang ke-21 di laman sosial Weibo. Hadiah yang diterima beliau dari bapa gla-gulanya memang unik dan at the same time sangat menjengkelkan. Tapi kami yakin kesemua gold digger di Malaysia pastinya mahukan bapa gula-gula seperti yang dimiliki gadis ini. Untunglah sugar daddy kaya!


Gadis ini menerima sepersalinan baju yang diperbuat dari wang bernilai Yuan 200 000 (RM 98 000). Gambar ini dipaparkan pada laman Weibo beliau dan akibatnya beliau ditempelak sebagai wanita tak malu kerana ada bapa gula-gula dan menunjuk-nunjuk!


Laporan asal Beijing Cream

19 comments:

  1. boleh basuh ka pakai buang?

    ReplyDelete
  2. takyah bangga sgt arh. baju xpraktikal. xpsal2 boleh mati kne rompak. hoho

    ReplyDelete
  3. kalau beli barang kat kedai aku, aku pakai latex glove, sebelum menukarnya ke bank berhampiran.

    ReplyDelete
  4. yang censored mata dia tu obe ke?

    btw jom join contest kat sini, sangat mudah dan senang.

    ReplyDelete
  5. duit betul ke tu ?? mcm duit monopoly jer..

    http://eol2u.blogspot.com/2012/11/charms-corpsdereve-dx-lingerie.html

    ReplyDelete
  6. kreatif gak designer dia,igt senang ke nk susun2 duit buat bentuk baju.haha.tp aku x nak la hadiah mcm ni,bank in terus dlm acc kan senang,x yah susah2.haha

    ReplyDelete
  7. SAPA NAK DUIT???? JOMMMM....SAPA2 yg seyessss yg nak jer k.....

    http://www.Pioneer4u.com/nazakihata

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails