Sunday, 25 November 2012

Serius Peniru - Imacdow 8 : PC Windows 8 Berupa Imac (10 Gambar)


China win!

China memang power dalam menghasilkan produk tiruan. Sejak dua menjak ini mereka mampu menghasilkan produk hibrid.  Tahun lalu ada kami paparkan Goophone, sebuah peranti Android yang mempunyai rupabentuk fizikal sebuah iPhone 4. Hari ini mari kita lihat Lavi S21i , sebuah ImacDows 8 dari China. Ia kelihatan seperti sebuah iMac tetapi menggunakan sistem operasi Windows 8. Lavi S21i mempunyai skrin 21 inci beresolusi HD Penuh, 4GB RAM, HDD 500 GB, SSD 128 GB dan polihan pemproses i3 ataupun i5. Berbeza dengan iMac sebenar, Lavi S21i adalah sedikit tebal Secara ikhlas ianya masih nampak quite ok. Kalau nak jadikan komputer melayar web ok je kot. 



Laporan asal MicGadget

12 comments:

  1. teringat plk FB friend punya status: "beli barang china pon takpa kot asal jgn israel..!"

    ReplyDelete
  2. kejap lagi epal mesti saman

    btw jom join contest dapat hadiah pen drive 8GB/16GB klik kat sini, sangat mudah dan senang.

    ReplyDelete
  3. spec dia ni bagus weih, lagi mantap dari latop 1 Malaysia... kuang3... harga benda ni sah la mahal jugak, sebab intel 3rd generation kot... sah original...

    ReplyDelete
  4. Hahaha siapa soh buat kilang kt mainland. Dah la sana takde law yg boleh kawal pattern.

    ReplyDelete
  5. malaysia xde nak buat2 benda gini xmacam negara china semua benda buat sendiri tmpat kita tau beli orang punya je, sbb tu susah nak maju.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails