Monday, 9 September 2013

Serius LOL - Jawapan Paling Win Bila Ditanya Siapa Ibu Negara Malaysia


Dunno if trolling...

Jawapan ini sebenarnya genius! Patut cikgu bagi markah bonus.



Laporan asal twitter AmerSyarifudin

14 comments:

  1. 1st..org bwh aku bangang..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. 1.1st..org atas aku bangang..haha

      Delete
    2. 1.2 1st.. korang berdua sama2 je bangang

      Delete
    3. mangkuk hayun...

      Delete
  2. Ibu negara Malaysia Rosmah? ahahahahahahahah........

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. POB..dari xde org lawat blog lu...skunk lu dah femes.. should ucap thnk you to obe kerana lu tumpang blog dia..dulu aq yg suka lu asyik promote blog..skrng gua pun dah ikut blog lu...nice way to gain follower noob!

      Delete
  5. budak sekolah pemikiran pun dah lekat dgn rosmah

    ReplyDelete
  6. aku pernah jadi budak skolah rendah... kalo ikut soalan tu, mcam soalan budak darjah 6 je... nape tulisan mcm jahanam??? tulisan da mcam tu, tapi ejaan semua betol... mmg hebat... err.. aku menulis tgn kanan.. if tulis tgn kiri, lbih kurang camtu jgak tulisan aku... hurmm...

    ReplyDelete
  7. DAH SOALAN ADA BAPA KEMERDEKAAN LA BAPA PEMBANGUNAN LA..CONFIUS LA BUDAK TU TETIBA ADA IBU ..HAHAHA

    ReplyDelete
  8. hahahahaha..dia ingat 1st lady kot..

    ReplyDelete
  9. nasib xcakap ibu ayam hahhahaha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails