Sunday, 9 December 2012

Serius WTF - Babi! Cibai! Hidup Islam!..... Allah Akbar!


Facepalm!

Abang tak nak cakap banyak. Lu semua ada otak dan ada mata sila la buat konklusi sendiri dari video di bawah. 

Thanks @BrewinEdward for the facepalm link



29 comments:

  1. kesian dorang nie..moga dpt hidayah..

    ReplyDelete
  2. muka sesekor pun macam douchebag.

    ReplyDelete
  3. dah nama pun UMNO, apa nak heran lah... next!!

    ReplyDelete
  4. yg terlebih melayu kat umno ni biasanya mamak.....cibai lancau babi hidup islam adalah slogan umno yg baruhahahahahahaha

    ReplyDelete
  5. Perut boroi, t-shirt dan jeans, berselipar, beg silang pasar malam kat body. Itulah samseng UMNO.

    ReplyDelete
  6. BODOH.tu je aku blh cakap.

    ReplyDelete
  7. Kite bakor, kite bakor..lawak hujung minggu..

    ReplyDelete
  8. you yg pkai kopiah... jatuhkan maruah org yg berkopiah jer... nk masuk samseng xyah la pkai kopiah deyyy... skang dh busuk name org pkai kopiah!!! oh stupidas have no border...

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. yg baju oren tu maki kuat bkn main, tp takut eye contact. puii! mulut je lebih,

    ReplyDelete
  11. dengan kelakuan macam ni dikata islam ?? lagi teruk dari orang takde agama.bak kata UMporNO ini bukan budaya kita tapi what the hell berdemonstrasi depan ofis dap ?.minit 1:57 deme ni jerit bakau !! bakau !! minit 2:01 orang tua tu tunjuk gedebe baju oren tu sambil jerit ni babi ni bakau ni !! sapa babi sebenarnya ?? kelakar hahaha

    ReplyDelete
  12. kah kah kah.... orang kata melayu berperadaban... apa kata dunia? boleh maki hamun je!

    ReplyDelete
  13. Memalukan kaum je.... kesian...

    ReplyDelete
  14. what the f?? this is utterly stupid

    ReplyDelete
  15. yang BABI adalah org yg wat demo tu...badan pn bosar cam babi gak..ahahaha hakkktuihhh umnoo oh umnooo memalukan

    ReplyDelete
  16. apa punya bangang dia cucuh bendera tu dari atas.. kalau cucuh bawah konfirm hangus.. ni mesti kes xmasuk xtvt kokurikulum masa kat sekolah ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaaa betul tu bro..nak gelak,dah bakar,gi tebar kot atas..padam la blk apinya..ngok ngek

      Delete
  17. -..- paku dulang paku serpih...

    ReplyDelete
  18. S.T.U.P.I.D like their leaders in UMPORNO

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails