Sunday, 9 December 2012

Serius Sadis - Muka Depan Akhbar Yang Sadis Minggu Lalu


RIP!

Muka hadapan akhbar Malaysia sering dipenuhi ceritera politik dan seks. Jarang ada muka hadapan yang benar-benar mengejutkan. Minggu lalu akhbar New York Post memaparkan gambar di bawah sebagai muka depan mereka. Warga US terutamanya New York berang dengan paparan di bawah kerana dikatakan tidak menghormati keluarga si mati. Adakah anda merasakan muka hadapan NYP ini melampau? Apapun RIP Ki Suk Han.

14 comments:

  1. ramai orang pertikai kenapa cameraman yang tangkap gambar ni tak tolong

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. aku pon terpikir mende yg sama...

      Delete
    2. ha'ah.part dlm movie gantz..

      Delete
  3. hahaha.. org yang tangkap gambar neh.. memang sadis.. lebih rela tangkap gambar daripada nak bantu orang tu.. damn it...

    ReplyDelete
  4. just maybe...dat old man deserves this shit...he was provoking that guy who pushed him to his death...read all about it here

    http://www.dailymail.co.uk/news/article-2244914/Subway-death-Man-suspected-pushing-father-tracks-claims-suffers-untreated-disorder.html

    ReplyDelete
  5. Takpatut. Kalau aku la, aku ikat Obe dekat track. Lepas tu ambil gambar. Masa keretapi datang, aku lepaslah. Kalau tak sempat, cincai je la.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul. Betul. Betul. Obe bukan ade nilai dalam perang pun

      Delete
  6. ko silap obe.
    metro pnh publish muka depan sorg mamat putus dua2 kaki lps je eksiden.. mmg sedih dgn muka dia tkejut gila xde kaki
    puasa tahun 2009 x silap aku

    ReplyDelete
  7. da khayal ganja bagai...kejap lg ko kate, sembahyang 5 waktu x tggl n gagal dalam ujian ini...why...why..why...ade manusia yg mcm ni....

    ReplyDelete
  8. Contoh "Disfussion of Responsibility" perhaps?

    ReplyDelete
  9. http://www.youtube.com/watch?v=KeLTeUn9IHk <-- Korea is more than just Kpop.. RIP Ki Suk Han.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails