Wednesday, 26 December 2012

Serius LOL - Komen Aplikasi 1Malaysia Paling LOL Di Google Play


HAHAHA!

Hahahaha ah aha. Sarcasm spotted

Thanks @KucingPutih





52 comments:

  1. hidup hiduppp..... hidup na***

    ReplyDelete
  2. Sesungguhnyer kita tidak boleh permainkan pemimpin kita Dato' Sri Haji Mohammad Najib bin Tun Haji Abdul Razak jika kalian semua mahu tahu beliau merupakan pemimpin yang sangat hebat dan berkaliber....bukan senang nak jumpa negara yang hidup didalam suasana harmoni walaupun berlainan bangsa dan agama... kita patut bersyukur akan apa yang kita peroleh sekarang ini ,,oleh kerana pimpinannya kita telah maju kehadapan 1SATU MALAYSIA...konet-konet

    ReplyDelete
    Replies
    1. de....dia tak kutuk najib pon kt situ de..... dia kutuk app jer....adoyaiiii

      Delete
    2. Der ni bru abis spm... X paham tersirat n tersurat. Biarkan la dia bahagia...

      Delete
    3. tu lah pasal..kutuk app je woi...bukan najib...hahaha

      Delete
    4. have you ever heard of the word sarcasm ? KONET-KONET

      Delete
    5. damn..ape sial mamat ni mencarut?? kasihan. "_____"

      Delete
    6. najib najis,,app ni pon mcm najis

      Delete
  3. Troller sebenar adalah pembina tema tu..haha.

    ReplyDelete
  4. memang shit

    BreakngTheMysteries: <a href="http://www.onesantanblogs.com/2012/12/wanita-dalam-pelacuran-tentera-jepun.html?m=1>WANITA DALAM PELACURAN JEPUN</a>

    ReplyDelete
  5. Alamak shit tersilap plak mnta maap owner blog

    BreakngTheMysteries: WANITA DALAM PELACURAN JEPUN

    ReplyDelete
  6. sangat lol...ayat paling tak boleh blah "mencanak-canak lajunya" ahahhahahahah

    ReplyDelete
  7. bila pulak nk ade theme anu-ar brahim..hehe

    ReplyDelete
  8. kalo taruk muka nik aziz confirm dosa terampun 12 keturunan dan bleh terus check in syurga tanpa lalu padang mahsyar

    ReplyDelete
    Replies
    1. Konon nak provoks. Kau sebenarnya pernah tanya diorg ke pasal benda ni? Betul ke diaorng fikir macam tu? Agama pun jadi benda lawak budget macho. Konon

      Delete
    2. butthurt ironi kepala hotak kau... org pakai butthurt kau pun nak sibuk. Ntah apa yg butthurt pun tak tahu.

      Delete
    3. Macai memang cam tue.. Nk provok org smpai agama sendiri pun diorg sanggup hina...

      Delete
    4. butthurt byk2 lagi dik..aku tau ko kote pun x sunat lagi tu..kah3..trololol

      Delete
  9. tak boleh blah sial apsal nak kena ada gambar najib kat wallpaper tu???????????????

    ReplyDelete
  10. http://www.fastcommissions.co/aff/pozan5123

    ReplyDelete
  11. Serius ke semua yang terjadi ini...kehkehkeh!

    ReplyDelete
  12. Macam Bangang... Nak Bodek pun agak2 la...Pui!!! BANkami

    ReplyDelete
  13. Trolling adalah amalan Syaitan..Bertaubatlah

    ReplyDelete
  14. setelah install theme ini smartphone saya semakin hari semakin laju,ini menyebabkan saya bertambah suke menggunakannya,pemandangan yg menarik sentiasa dapat ilham yang baru....hahahaha trolll

    ReplyDelete
  15. kah kah kah.....aku rasa obe install apps ni..kompom punya!!!

    ReplyDelete
  16. Wow! IT terkini,kemajuan 2020.. !!! sangat informatif...

    ReplyDelete
  17. Setelah membaca komen2 blogger dlm website ini, sy merasa sedih rakyat Malaysia suka berbalah walaupun pd isu yg kecil. Adab2 ketimuran sering dilupakan apabila berkata2. Bertambah sedih apabila perbalahan ini selalunya antara sesama bangsa MELAYU. Memang susah utk mengembirakan semua pihak. Sentiasalah berfikiran terbuka. Yang betul kita laungkan, yang salah kita tunjukkan^_~

    ReplyDelete
  18. Sedih cai ? 98% komen semua kutuk najib n UmNo mesti la ko sedih ye dop..ke guane... Hakikat itu kdg2 memang pedih cai oi..

    ReplyDelete
  19. sabar2 jgn gduh2,xbaik tau hehe http://ceritasenang.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. pd yg memberi komen positif, thniah wlupn mereka kate anda macai kerana mereka adalah macai yg sebenar sbb kate sokg pas,parti islam tp bahase x lbih mcm smpah tpi mgkuk tandas..jd utk jwb komen mereka kena ikut bhse diorg..rgkas cerita, pegi mati la dgn PAKATAN RAKYAT..PAS BOLEH JILAT BONTOT DAP!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. wow hero malaya.. ni mesti takut poket tak trjaga ni hehehe.. well done.. nnt dpt tender mcm2..

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails