Wednesday, 5 December 2012

Serius LOL - Kalender Lelaki Yahudi Yang Baik (10 Gambar)


Jew yang mulia

Adakah anda bosan dengan kalender wanita seksi yang hanya menambahkan dosa? Apa kata anda beli Kalender Lelaki Yahudi Yang Baik 2013 pula tahun hadapan. Kalender ini dihasilkan oleh Adam Cohen dari Amerika Syarikat yang bosan dengan kalender yang asyik memaparkan gadis dan lelaki seksi. Sebagai seorang yahudi yang nerdy beliau merasakan demografi lelaki nerdy beragama Yahudi tidak mempunyai perwakilan di dalam dunia perkalenderan (if such word exist). Kalender ini mula dihasilkan beliau tahun ini dan untuk versi tahun hadapan 12 lagi lelaki Ibrani paling nerdy diperlihatkan. Ianya sudah mula dijual pada harga USD 7.90 sebuah

Ini sebenarnya idea yang bagus. Kami di Blogserius mahu menghasilkan kalender 12 Lelaki Melayu  Yang Baik. Anda tidak perlu kelihatan seperti Aaron Aziz ataupun Putera Raja untuk muncul di dalam kalender kami, Yang penting anda single, melayu tulen (ha ha) dan mempunyai pekerjaan yang power. 



Laporan asal OddityCentral

24 comments:

  1. Kalendar janda melayu yang baik pn ohsem jugak..

    ReplyDelete
  2. 2nd, kantoi pembaca first yang lain tak solat subuh

    ReplyDelete
  3. did actually read every single character written inside this calendar.. hahahaha

    ReplyDelete
  4. CUTE!!!!!!!!Always have hots for Jewish guys, Yisrael, American, European. . haha

    ReplyDelete
  5. Muka cm GAY...Lakhanat Yahudi Zionis

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apasal kalau Yahudi otomatik jadi Zionis pulak? Macam Melayu lepas lahir otomatik kena jadi Umno plak.

      Delete
    2. Kenyataan dari Kolo Yuji sangat WIN!

      Delete
  6. i wud go for greek girls any day.. my eyes are set on philosopher's daughter of hellas.. no judgement here though.. jews are jews are humans as you and me!

    ReplyDelete
  7. Al-Baqarah ayat 120; orang-orang Yahudi dan Nasrani tidak sekali-kali akan bersetuju atau suka kepadamu (Wahai Muhammad) sehingga Engkau menurut ugama mereka (yang telah terpesong itu).

    ReplyDelete
  8. gambar last skali x bleh blah... bajet cute hahahaha

    ReplyDelete
  9. bila2 kt malaysia kite buat kalender role model malaysia plak. ltak Datuk Nik Aziz, Datuk Seri Najib, Datuk Zetty, Datuk Lee Chong Wei, Datuk Nicol David...etc... x kisah la dr party mna skalipun, jnji dorang nie bleh jd cntoh kt kite..

    ReplyDelete
  10. nerd haramjadah!!! nilah golongan gay songsang yahudiberuk yg dipuja oleh obeSfind

    ReplyDelete
  11. dah ada dah versi malaysia. boleh refer kat http://iamsuez.blogspot.com/2013/01/kalendar-2013-tnb.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails