Tuesday, 4 December 2012

Serius LOL - Barang Kemas Bertemakan Tahi Dari Jerman (10 Gambar)


HAHAHA!

Rocko Schamoni ialah seorang artis dari Jerman dan beliau menghasilkan set barang kemas bertemakan tahi "Shit by Schamoni". Set barang kemas ini dihasilkan kerana orang Jerman gemar mencarut dengan berkata "scheibe" iaitu tahi dalam bahasa Adolf #SeemsLegit. Kami rasa set barang kemas TAHI ini sangat bertepatan kerana kalau kami ke kedai barang kemas kami pun berterika "shit" kerana harga barangan kemas yang mahal gila! Nice idea Rocko Schamoni!



Laporan asal DesignmadeInGermany

11 comments:

  1. kami konon. Kau sorang je yg berterika shit. tu. Cuba kau tunjuk sikit macam mana nak berterika tu?

    ReplyDelete
  2. Admin @Obefiend Weiland,
    shit atau dalam bahasa German ialah "scheisse". Huruf ß(Eszett) atau menyerupai B tu adalah short form bagi 2 huruf "S". Just for extra info :)

    ReplyDelete
  3. i was hoping for some real shit there. tch

    ReplyDelete
  4. thanks azzad sebab cakap benda tu. btw, ko dah balik jermen belum?

    ReplyDelete
  5. this is not shit la... its auntie anne's pretzel...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails