Saturday, 15 December 2012

Serius Klasik - Gambar Ibrahim Ali Semasa Muda Belia


Ermahgerd!

Naharoms............ gaya masih sama tetapi....... tubuh.........

via @FadiahNadwa 


Laporan asal Twitter @FadiahNadwa

24 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
  2. Katak masa muda beliau..

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. apekah?
      http://www.antisemak.my/

      Delete
    2. dimanakah?
      http://www.rahsiabuatduit.my/

      Delete
    3. bilakah?
      http://www.kekayaanbersama.my/

      Delete
  4. watch out we got a bad ass over here

    ReplyDelete
  5. Hishamudin Rais = pengarah filem Dari Jemapoh Ke Manchestee

    ReplyDelete
  6. haha...gambar old school ni...terbaik

    ReplyDelete
  7. masa ni idealistik.hati suci.berjuang demi rakyat

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup~ sekarang dah penuh karat dalam kepala~ btw, siapa kata demonstrasi bukan budaya kita, kan ? sejak zaman mahathir je orang takut nak demonstrasi~

      Delete
  8. muka macam nak cakap "don't talk shit!"

    ReplyDelete
  9. hisham rais mcm che guevera.. cpt sapa2 amik gmbar dia print kat baju leh dpt untung tuh

    ReplyDelete
  10. hands on hip...style of a padayappan pariah

    ReplyDelete
  11. HIshamudin Rais the Lejen.

    ReplyDelete
  12. muka pok li ada iras2 wahid satay pung ada

    ReplyDelete
  13. aku ingat yg polis tu..hahaha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails