Friday, 28 December 2012

Serius - Kegilaan Boxing Day Sale Di London (16 Gambar)


Damn!

Boxing Day Sale ialah acara tahunan yang dinantikan mereka yang mencari the best bargain in town. Semasa kami student dahulu memang kami nantikan Boxing Day Sale yang memberikan potongan harga barangan sehingga 80%. Dapat beli benda branded pada harga tak masuk akal. Di bawah ialah gambar orang ramai yang sanggup beratur dari awal pagi dalam cuacar sejuk di tengah kota London. Crazy.. but to be honest I miss this.

Banyaknye melayu!

IN B4 "kapir punya holiday muslim yang belanja lebih"



Laporan asal Izismile


33 comments:

  1. 1st ke? Kena pegi ni thn dpn.

    ReplyDelete
  2. Beli Boxer pd Boxing Day. BoXception!

    ReplyDelete
  3. hebat..kat malaysia bila???

    ReplyDelete
  4. melayu pergi mana2 negara mesti nak shopping, tak kira currency murah ke mahal.

    ReplyDelete
  5. tu bukan melayu. tu sandniggers mudslime

    ReplyDelete
  6. "Kapir pnye holiday muslim yg belanja lebih", admin tak salah pon shopping bkn celebrate dorang pnye holiday pon. Bagus pe amek ksemptan ni, dpt saving tuk brg yg branded klo tkde diskaun gila2 cmni ntah bile nk dpt merase.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ayat obe tu ayat sarcasm le..haish

      Delete
    2. Kak .. first time masuk blog ni ker..? Hahhahhhahahhaah

      Delete
    3. x mati pun kalau xmerasa..muahahaha

      Delete
  7. kt malaysia ada mcm ni....bila ada jualan masyhur TUDUNG FAREEDA...Nyata Jelita....~ haha...

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. saje je dia ni nk promote blog dia..kat mana2 dia ni ada..

      Delete
    2. Mazeer Mohamad ni terdesak sangat promote blog dia, takde org nk view la tu..padan muka,hahah..buduss

      Delete
    3. haha meh kte ramai2 report mazeer ni as spam .anda bila lagi?

      Delete
    4. lalala hotak kau. Kau kesah la, pasal tu kau reply. Perangai macam ni,kau ingat org sini boleh jadi peminat baru blog kau. Ptuuuuih

      Delete
  9. lama aku x konen kt blog ni walaupun hari2 bukak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kenapa dengan konen ko? dah bengkak ke tengok gambar2 awek kat atas kekekeke

      Delete
  10. "kapir punya holiday"?

    come on bro, u better than that.

    ReplyDelete
  11. Serious murah gila..lagi superb dari end year sale Malaysia. Lagi2 kalau gi factory outlet.. Levi's jeans tinggal $34, cincin Swarovski tinggal $20. that is 10% of original price kut.. Ni kat Canada la..

    ReplyDelete
  12. org malaysia pegi ovsea so that boleh g sale during boxing dayy

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails