Friday, 21 December 2012

Serius Fakta - 10 Pemain Bolasepak Dengan Gaji Tertinggi Di Dunia


Kaya!

Siapa sangka Messi bukan pemain bolasepak dengan gaji terbesar!




Sumber DailyMail

28 comments:

  1. Krik2 krik2 krik2 bunyi cengkerik

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. promote blog murahan yg penuh copy blog org lain...
      mmg bangang

      Delete
    2. entries dalam blog 3 Dalam 1 ko ni banyak ko amik / copy - paste dari blog org lain... banyak dari blog serius..

      usaha la sendiri...

      Delete
    3. malu aku nak promote blog camtu der..

      Delete
    4. nokharoommm..
      musibatttt..
      macibaiii..
      pala toyaaa..
      puiii..siap buh watermark..mcm reta sendiri..

      Delete
    5. Tak malu ke copy paste blog orang lain?

      Delete
    6. jika copy paste dari blog lain, sila letak kredit~

      "credit from : blogserius.blogspot.com"

      contoh la~

      Delete
    7. apsal sampah sangat blog 3dalam 1 ni.

      Delete
    8. kesian penat lelah mak kau mengandungkan kau selama 9 bulan bila dapat anak bebal mcm ko.

      Delete
    9. aku nak copy ngn palat2 korang semua, be ready :d wkakakak nnt aku letak credit berjuta2 k ? wkakakaa

      Delete
  3. dalam 10 tahun.. derang dapat 500 juta..
    aku nih.. dalam 10 tahun.. baru 300K je.. nak beli umah pun tak ckup.

    ReplyDelete
  4. Obey,

    Aq tunggu dari ko, doomsday yang tak menjadik...

    ReplyDelete
  5. eto'o dah hensem doh skang..

    ReplyDelete
  6. kaya sial,kite jek kayap hehe...admin jgn lpe singgah ewksem.blogspot.com ye..:D mcm biase ye..

    ReplyDelete
  7. patut ronaldo demand gaji lebih kat real madrid pon

    ReplyDelete
  8. ce reveal gaji pemain malaysia pulok.

    ReplyDelete
  9. tak sangka 2 top player dunia messi dgn cr7 hanya ditangga 9 dan 10. drogba yg main kat china pun lagi byk gaji. masuk johor je la sure gaji lagi banyak

    ReplyDelete
  10. Lee minhu reff rasuah gaji dia bape?

    ReplyDelete
  11. amat jauh beza dgn pemain di malaysia
    http://1139547xe-jo9k38c6siknxz1n.hop.clickbank.net/

    ReplyDelete
  12. make money easy, click this link fast http://earningsip.com/ref.php?page=act/ref&invcod=94097

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails