Sunday, 23 September 2012

Serius - Stas Fedyanin : Model Pakaian Wanita Tetapi Lelaki (12 Gambar)


It's a trap!

Stas Fedyanin ialah seorang lagi model lelaki yang cuba mengukir nama di dalam bidang peragaan wanita. Beliau ialah the Russian version of Andrej Pejic yang kami pernah paparkan memperagakan bra walaupun beliau seorang lelaki! Remaja berumur 16 tahun ini sekali pandang nanmpak macam Kiera Knightley. Nampaknya dunia semakin banyak TARP. Nong Poy approves this



Laporan asal EnglishRussia



24 comments:

  1. Replies
    1. Tulen banggg, hahahahaha

      Sungguh cantik bangat !

      ----------------------------------------
      Meletup-letup SEKARANG !!

      Delete
  2. korang tak mo cakap first,biar aku cakap.FIRST!!! BENGONG

    ReplyDelete
  3. My brains cant hold this! Someone please kill me!
    Nothing to do on earth anymore ..

    Nota kaki:
    AsiaCube menawarkan perkhidmatan untuk bertukar like,pengikut serta trafik :)
    Lawati AsiaCube - The Best Free Social Exchange Site! untuk pendaftaran percuma :)
    Muat turun panduan ringkas AsiaCube : Tutorial AsiaCube

    ReplyDelete
    Replies
    1. buret la wei 'nothing to do on earth' konon

      yang natang nota kaki tu mende pejadahnye...

      Delete
    2. I write this from MARS.




      Problem?



      Delete
  4. bagusss!
    dua alam.
    http://shapeidaman.blogspot.com/p/shape-idaman.html

    ReplyDelete
  5. nampak sgt jantannya.. budussshh!!

    ReplyDelete
  6. kena tak convert jadi shemale terus je? mcm ni lagi geli aku tgk

    ReplyDelete
  7. muke lelaki, takde rupe perempuan

    ReplyDelete
  8. Obe penyokong LGBT!

    ReplyDelete
  9. Salam pada semua...
    Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.

    Kami menjual secara runcit pukal dan dropship.

    Harga serendah RM1.50/pcs.

    Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri

    Untuk keterangan lanjut lawati blog shop kami:
    http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/

    terima kasih admin

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails