Monday, 24 September 2012

Serius - KFC dan Carl's JR Menjadi Mangsa Demo Anti Amerika (8 Gambar)


Oh Noes!

Sebuah cawangan restoran KFC dan Carl's Jr (Hardee is Carl's Jr) hancur dimusnahkan peserta demo anti video Innocence of Muslim di Lebanon. Dalam kejadian hujung minggu yang lalu kedua-dua restoran yang berasal dari Amerika Syarikat ini menjadi tempat mereka yang marah Islam dikatakan agama yang ganas melepaskan kemarahan mereka.Sebagai peminat KFC dan Carl's Jr kami haz a sad dengan kemusnahan restoran ini. All those chicken and premium beef burgers gone to waste. Sedap kot Superstar  burger Carl's Jr. Kami di Blogserius menyeru kepada orang Malaysia yang marah supaya jangan menyerap KFC and Carl's Jr. Sila serang kedai tomyam yang menggunakan pelaris otak beruk bomoh siam. Itu lebih bagus dimusnahkan kerana KFC so damn nice. LOL. Tak lama lagi ada Double Down burger!


 
Laporan asal  IBTimes

19 comments:

  1. Umat Islam protes terhadap filem yang memaparkan Islam sebagai agama yang ganas dengan melakukan keganasan. Ironi sungguh.

    ReplyDelete
  2. Setuju..ironi sungguh.

    Nak protes tapi cara protes macam lagi buktikan Islam itu ganas.

    Kalau bakar office youtube ke.. office produser filem ke.. panggung wayang yang tayang filem tu ke.. ada kaitan gak.

    Obe..ko tolong research aktiviti protes melalui demonstrasi ni bermula dari kurun ke berapa dan siapa sebenarnya yang asaskan pun menarik gak.

    ReplyDelete
  3. jangan menyerap la sangat...typo bangang melantun lantun. ini macam typo sengaja. obe nak tarik perhatian. r u alone?

    ReplyDelete
  4. terbukti kat mata amerika dan agama2 yang lain bahawa agama islam memang ganas...
    bravoo kepada penduduk lebanon...

    marahkan nyamuk, kelambu di bakar...

    ReplyDelete
  5. jangan kata penduduk lebanon ja... tgk je kat malaysia yg dok jadi gangster baling selipar dlm surau, baling cat baling batu tu semua orang beragama apa? terima kasih PERKASA

    ReplyDelete
    Replies
    1. perkasa ni memang poyo..tambah2 dh nak dekat pilihanraya..lagi la brtambah kepoyoaan dorang..
      entri terkini: 6 Hacker Terbaik Dunia

      Delete
  6. PERKASA ke Perkasam ?
    Tapi perkasa kat Malaysia memang hebat, superior.

    Sentiment ? Memang puak-puak kapir nie berjaya menyirapkan api kemarahan umat islam.

    SINI LAGI MENYIRAP

    ReplyDelete
  7. hari ni dah kuar paper UTUSAN, PERKASA bakar replika patung prodeser filem tu... ganaz...

    ReplyDelete
  8. Burning a Lebanese owned KFC is exactly how you can prove Islam is the religion of peace. Good job.

    ReplyDelete
  9. You know what we muslim should do? Train or hire hackers to hack YouTube and Google and even Sam Becile personal data. Easy right?

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. Tnx. Spread this idea, who knows maybe it could lead to the most brilliant thing we muslims ever did without riot and act violently.

      Delete
  11. I don't really understand why people get so upset on this video. As a muslim semua yg dia buat tu tak betol pon. Kenapa kita nak marah terhadap benda yg tak benar? Ya allah kau sedarkan lah hamba2 mu yg telah merosakan periuk nasik org lain. Ironic kami bukan agama ganas. Terbakar kfc dan carl's jr.

    ReplyDelete
  12. Salam pada semua...
    Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.

    Kami menjual secara runcit pukal dan dropship.

    Harga serendah RM1.50/pcs.

    Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri

    Untuk keterangan lanjut lawati blog shop kami:
    http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/

    terima kasih admin

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails