Tuesday, 25 September 2012

Serius Genius - Promo Aplikasi Ipad Harian Metro Memang Mengancam (5 Gambar)


Well played Harian Metro!

Kami tak pernah rasa nak download app IPAD Harian Metro sehingga nampak promo di bawah semalam. Well played sir..... dah download dah and enjoice! GERAM!




By the way.... oh the IRONY!


Dapatkan Aplikasi Metro Ipad di APPSTORE hari ini! 

40 comments:

  1. Replies
    1. Dapat jilat pun sodap ni. oden dah lama tak dapat ni. sangap rasanya. hihihi awek ni mesti senang dapat.nak try lah. wkwk

      Delete
  2. Bangang,tau pulak marah.Dah posing macam whore sapa tak geram ye dak?GERAMM!kahkahkah!

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. 1St. Oh disalahgunakan oleh hairan metroll sendiri

    ReplyDelete
  5. dia geram ke dia suke..??haha.

    ReplyDelete
  6. dia kira dia punya geram je...
    orang lain punya geram dia tak nak amik tau...

    ReplyDelete
  7. BEE GERAM?
    AKU 100x LEBIH GERAM KAT DIA..!!!!!!

    ReplyDelete
  8. aku tgk pun geram dkt bee ni.. hahaha

    ReplyDelete
  9. hahahaha fapable gak laa si Bee ni...gerammm

    ReplyDelete
  10. bee....
    aku punya geram nie ko ada tau tak..
    geram geramnya... :)

    ReplyDelete
  11. brg besAr tapi pkai cup kecik....lulz

    ReplyDelete
  12. memang la dia geram sbb orang guna gambar dia tapi tak bayar... cuba alau orang bayar mesti dia dah tak geram lagi... eyy geramnya aku tgk cleavage dia

    ReplyDelete
  13. Mohon transfer video casting Metro ke channel YouTube.
    Gadisku iPad sedia ada macam tak pernah updated.

    ReplyDelete
  14. mmg model bogel pon so ape nak kesah

    ni fb die huhu

    https://www.facebook.com/lebah.merah?ref=ts

    ReplyDelete
  15. fapx1000 arggggghhhhh jizzed on boxer masam..

    ReplyDelete
  16. cakap tak serupa bikin! pergilah jahanam!

    ReplyDelete
  17. gambar ke-3

    "sentuh dan selak gambar untuk paparan penuh"

    p/s : geram!

    ReplyDelete
  18. tegang koteku

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails