Sunday, 23 September 2012

Serius Cute - Emoticon Dalam Dunia Sebenar


Oh ini maknanya...

Kini kami baru tahu apakah makna emoticon yang digunakan oleh budak-budak dalam daily conversation


16 comments:

  1. FIRST! ITS A TRAP! BUDOK TU LAKI2!

    ReplyDelete
  2. sumpah rase nak sepak je dia nih.. tak cute kot pondan ni.. pleaselaaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. jeless lettewww... kalau waniey buat cute tak ? :3

      Delete
  3. dia nih perempuan la bingai, cuba jangan malas check profile dia dekat youtube,

    ReplyDelete
  4. Confius jea aku dibuatnya.

    Dah ketinggalan pulak rasanya.


    ----------------------------------------
    Meletup-letup SEKARANG !!

    ReplyDelete
  5. gedik sial perempuan tu rasa nak tumbuk je... poyo gila... tak payah la nak demonstrate emoticon bagai... mcm la kitorang ni tak tahu apa... cuba demonstrate emoticon ni tengok 8======D

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. bukan muka mintak kote ker?

      Delete
  7. muke jantan..rasa nak lempang biar dia bleh wat emoticon muka kena lempang.

    ReplyDelete
  8. asal ak rasa dia cam jantan....deng u bapok~!!!

    ReplyDelete
  9. Salam pada semua...
    Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.

    Kami menjual secara runcit pukal dan dropship.

    Harga serendah RM1.50/pcs.

    Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri

    Untuk keterangan lanjut lawati blog shop kami:
    http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/

    terima kasih admin

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails