Wednesday, 19 September 2012

Serius Fakta - Masalah Hutang Kad Kredit di Malaysia


Hutang!

Boleh tahan skill berhutang orang Malaysia!

Thanks @abamjoni for the tips






Laporan asal FreeMalaysiaToday

16 comments:

  1. Replies
    1. major debt sector contributed are housing/residential and transport/vehicle.I fucking wonder why eh???? fucking high tax and over speculations just made the rich more fucking rich.

      Delete
  2. Baru semalam Aeon Card nak offer visa card, huhuhuhuhu

    Terbaik obe, kira tak jadi laa apply. Thanks obe.

    ######################################################
    --------------------- KAT SINI LAGI SERIUS ----------------------------
    ######################################################

    ReplyDelete
  3. aku paling menyampah kalau ada private no. call pastu promosi macam2 pastu mintak no kad kredit kita... cam cibai... nasib baik yang tepon tu awek2 comel... kalau laki dah habis kena maki dah

    ReplyDelete
    Replies
    1. camne kau tau org yg call tu awek2 comel.. ntah gemok.. ntah2 pondan..noob

      Delete
  4. hmm~~ no credit card~ 1 unused debit card~ hahahaha~ kirim salam la aku nak pakai kad kredit~ setakat ni belum ada keperluan lagi~ berbelanja ikut keperluan~

    holing only cash made we know actually how much money we have but having credit cards made us think that we always have much money~

    ReplyDelete
  5. dah lama cancel credit card. memiliki kad kredit membuatkan saya bertambah miskin.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails