Sunday, 7 December 2014

Serius LOL - Amaran Sabotaj Kain Rentang Paling Hardcore


Berani?

Cuak tak?





Sumber @ShahStrollers

46 comments:

  1. apakah yang cuba nak disampaikan? ramai bomoh siam dah mati cabut banner atau ramai mati kerana bomoh siam dan bukan lori?

    ReplyDelete
  2. Iklan haram... turunkan saja. Menyakitkan mata

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. noob xpyh nk tipu org pncing masukk blog ko la. kemaruk view sgt

      Delete
    2. ahhaha...tu laa... tak habes2 nak promote blog tu..bukan ada benda menarik pun..

      Delete
  4. dah call no ni...dia dah takder....RIP..banner makan tuan kui kui kui

    ReplyDelete
  5. hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
    hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
    hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
    hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
    hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
    hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
    hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
    hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
    hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
    hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
    hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
    hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
    hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
    hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
    hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
    hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
    hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
    hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
    hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
    hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
    hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
    hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
    hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
    hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
    hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
    hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
    hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
    hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
    hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
    hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
    hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
    hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

    ReplyDelete
  6. nasib apek langsi lu mati, bukan member aku...kalau tak sampai mati kena bahan dengan aku...hahahahhah..bahan jgn tak bahan

    ReplyDelete
  7. bomoh siam paling power pun boleh mati sbb baca banner ni...itu belum lagi masuk bomoh 1 malaysia dgn teropong ajaibnyer

    ReplyDelete
  8. noob xpyh nk tipu org pncing masukk blog ko la. kemaruk view sgt

    ReplyDelete
  9. alvin and the chipmunk

    ReplyDelete
  10. tajuk utama beberapa akhbar utama siam harini..."Passport Leong ditarik balik kerana menghina bomoh siam"....ampon pak

    ReplyDelete
  11. OBE teringin nak post pasal IJT...
    Disebabkan pengalaman lampau yang mengakibatkan beliau disaman,
    beliau tidak sanggup untuk meletakkan post berkenaan...
    disebabkan itu tiada post smlm...
    Kah3x~...
    #obesaman...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maafkan saya...
      Typo...
      IJF...

      Delete
  12. PENGUATKUASA PUN TAK BERANI NAK USIK KERTAS ATAU PAPAN IKLAN NI..

    ReplyDelete
  13. kenapa takde post baru....jangan2 OBE dah tanggal banner tur....ish kesian orangnya baik

    ReplyDelete
  14. woi obe gemuk ..mana post baru..sumpah bosan idop aku takda post baru...

    ReplyDelete
  15. sapa suruh bawak turun banner tu, kan dah takde post baru.. damnnnn syiall haha

    ReplyDelete
  16. serius dah kena cekup kot...aku tengok salah sorang muka wanted chepow yang pukul fan vietnam mcm obe.......

    ReplyDelete
  17. obebabi pemalas. tak update blog

    ReplyDelete
  18. Giler malas giler obe...

    ReplyDelete
  19. xpayah nak syukko adan sangat lah...lebih baik kau bersyukur sebab masih hidup di muka bumi ni....

    ReplyDelete
  20. obebabi pemalas. tak update blog, woi obe gemuk ..mana post baru..sumpah bosan idop aku takda post baru...

    ReplyDelete
  21. make a real wish: http://www.real-wishes.com

    ReplyDelete
  22. tulah siapa suruh cabut banner tu
    .....lain kali nk cabut wasiat je blog ni kat aku....serius ni

    ReplyDelete
  23. R.I.P Blogserius

    ReplyDelete
  24. hidup kita mesti diseruskan....

    ReplyDelete
  25. kui kui ni bangla pun baca blog ni.....jom bahan OBE sementara dia tak update blog ni....bahan jangan tak bahan

    ReplyDelete
  26. blog tak pandai update. bodo mcm keturunan Temenggong gila kuasa

    ReplyDelete
  27. pertama..salam dari kota damansara..org lain ddk kampong sume sakai babi

    ReplyDelete
  28. budak kilang takde rutin baru nak tulis dalam report.....mana post mu bahhhh...aku tumbukkkkkk mu

    ReplyDelete
  29. butoh la ko obe sial pukimak. mana post baru obebabi. latest salam dari bangsar. yang duduk kampung semua sakai pakai cawat

    ReplyDelete
  30. obe kimek, jakun goyang telo. korek taik pusat khinzir. latest salam dari kerinchi. yang duduk bandar semua barua cium bontot boss.

    ReplyDelete
  31. taiko kl sudah komen..wa banyak goyang wo....kirim salam sama lu punya tok anjang....wa dengar sekarang,dia punya dato seri sudah kena tarik ooo
    .tapi wa suspek sama lu orang la walaupun x dapat blaja kat UM aaa...tapi rosakan pintu U pun jadilah.Itu GST pun u sudah paham lor...gay sentiasa tenang

    ReplyDelete
  32. obe pantek jubo nuar seypool KY jelly. update entry la obe syiiallll. latest salam dari mont kiara. yang duduk damansara, bangsar kerinchi semua barua najib razak rosmah mansor ketiak hangit. jilat bontot ahmad maslan ng hasan malek. phuii kimak

    ReplyDelete
  33. ada yang kena c4 karang.....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails