Thursday, 4 December 2014

Serius Kreatif - Lukisan Watak -Watak Jahat Dragonball Versi Realistik (7 Gambar)


Awesome!

Dragonball ialah komik kegemaran kami kerana ianya bad ass dan penuh aksi. Angus Yi ialah peminat komik ini yang berasal dari China. Berikut ialah lukisan watak-watak jahat utama komik ini versi realistik. Amazing work!




Sumber Angus Yi

20 comments:

  1. first?? alhamdulillah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. semua batak nk jadi first..bangang...

      Delete
  2. fuhh hebat, nti obe post yang nak klaur 2015 tu skali..also first

    ReplyDelete
  3. nak tany, penting ke first? batak la wehh haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. nk tya..penting ke soalan ko tu..bodoh..bahlul..batak abah kau..

      Delete
    2. nk tanya,ko ni bodo ke apa reply nk tanya lg

      Delete
    3. em...xboleh nk kata ape..dua2 bodoh dan bangang...

      Delete
  4. This is amazing! Visit http://clashofclanshelper.com/ - you receive free Clash of Clans gems instantly! I just tried that! (q92yM9v7J9)

    ReplyDelete
  5. rmai sgt budak2 yg komen smpah dlm blog ni skang..komen2 bernas,bg idea etc mcm dulu mcm lgsg dh xwujud..mybe obe nk kene wat restriction utk had umur blog reader should be 21 n above..psl majority rs2nye rmai budak2 skolah je yg komen2 xbrakal,cursing,smpah,immatured ni..
    -just my 2 cent-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul!! Mostly komen2 sume tak matang.... Memalukan betul... Org yg Mentaliti rendah jer yg byk komen... Malu laa weih org luar baca komen2 yg berkualiti rendah ni... Benda2 dlm blog serius ni kebanyakannya ada unsur2 ilmu... Bincangkan lah secara berilmu dan kna dgn tajuknya... Obe kna control comment2 kat page obe ni... Komen2 sampah sume delete jer...

      Delete
    2. Ko pulak tulisan mentaliti rendah campur aduk kaduk ngok. Heiii siallah....

      Delete
  6. Now I know: people use free clash of clans gems from http://clashofclanshelper.com/ and its great! You receive your Clash of Clans gems instantly!!! Amazing! (39JAg6TUyr)

    ReplyDelete
  7. majin bu terbaik...heheh

    ReplyDelete
  8. klu buat restriction myb ad 2, 3 kerat je org yg komen... tp bgus gak idea tu....mmng sy skg2,

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails