Tuesday, 14 October 2014

Serius LOL - Kantol Mempunyai Boyfriend Palsu Di Media Sosial


Kah Kah kah

Remaja zaman sekarang ni boleh tahan poyo delusi ada boyfriend girlfriend. Bila kantol besar kemaluan la siak!





Sumber AwienHmzh



17 comments:

  1. Oh Rozana

    Dimanakah bisjut & royi?
    Kelamnya malam bangla kini temankanmu
    sendiri sepi
    samar cahaya dikamar hati jejaka bangla
    redup damar tanpa bisjut & royi untuk dimakan
    kau bagaikan bisjut & royi yang dibeli oleh bangla

    dimanakah jejaka bangla?

    Malam berbintang
    ku berangan bisjut & royi kan kembali
    biar bisjut & royi ku dapat lagi
    jejaka bangla merana
    aku tak menyangka
    kau semai bisjut & royi
    dari senyuman jejaka bangla
    mereka menunggu RM10K

    Nak bisjut?
    Nak 10K?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jual beli online di Arenaniaga

      Homepage ---> Arenaniaga.com

      Iklankan disini ---> Arenaniaga.com

      Delete
  2. bahaya dah ni kalau perasan sorang2.. siap ada imaginary boyfriend lagi.

    -wani ezryl *

    ReplyDelete
  3. bodohnya. manusia bajingan macam ni dah tentu la lahir dari mak bapak yang bodoh juga. itu la, kerajaan dah suruh sekola tapi engko malas, engko pegi ponteng, pegi demonstrasi, pegi merusuh kat jalanan. bukan ke itu perbuatan bodoh? tau tak maksud bodoh? tak tau kan? ye lah, tak sempat belajar masa kat sekolah. takpe, biar aku terangkan... bodoh tu adalah - tak pandai. sekarang faham? - funaki

    ReplyDelete
  4. plot twist: Padahal mamat tu buat fake account then masuk gambar die. LOL

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. tu namenye FOREVER DESPERADO... PATHETIC!!!

      Delete
  6. Bro, nak iklan barang kat blog bro, macamana nak deal. TQ

    ReplyDelete
  7. tard everywhere, retard everywhere..

    ReplyDelete
  8. Tak payah "plot twist" sangat la... bajet 9gagers la.. F man.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails