Wednesday, 8 October 2014

Serius Cool - Not Safe For Gayats : Menara Eiffel Kini Mempunyai Dek Kaca (13 Gambar)


Seriau

Pada tahun 2012 kami melaporkan Menara Eiffel akan diubahsuai untuk mempunyai dek kaca lutsinar. Well the renovation is now finished dan dek kaca pada ketinggian 57 meter ini kini dibuka kepada pelancong. As expected ianya kini menjadi tarikan hangat dengan ribuan pelancong mengambil selfie gayat mereka sambil berbaring di atas lantai kaca. Ikhlas kami katakan kami mempunyai masalah gayat dan tak akan berani berdiri di atas lantai kaca ini. Sangat unreasonable tetapi tengok gambar di bawa sudah cukup untuk membuatkan kami rasa nak muntah!





4 comments:

  1. Replies
    1. sakai ni bukan entry pasal hantu..

      Delete
  2. Instagram sekarang dah tak macam dulu... kadang2 tu selfie macam ni pun nak upload... masyarakaaat..... http://fzzj.sharethisstory.net/my-809630-5824

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails