Wednesday, 8 October 2014

Serius Cool - Rich Kids Of Tehran : Instagram Kehidupan Golongan Elit Tehran Yang Mewah (14 Gambar)


Swag

Bila bercakap tentang Iran kita nampak wanita berhijab hitam, syiah dan potret Ayatollah Khomeini. Di Barat apabila nama Iran disebut benda pertama yang muncul di dalam kepala ialah Ahmadinejad dan terroris Islam. Akaun Rich Kids of Tehran cuba merubah persepsi orang ramai tentang kehidupan di Iran. Turns out if your are rich dan mempunyai ahli keluarga golongan atasan kehidupan anda tidak akan banyak berbeza dari kehidupan hedonis barat. Tiada polis moral akan menangkap apatah lagi memenjarakan anda walaupun adan melakukan perkara yang melanggar undang-undang syarak. Untunglah. Nasib baik di Malaysia semua rakyat adalah setaraf dan akan diadili dengan saksama. Thank god for Malaysia. Best country in the world for sure.




Sumber Rich Kids of Tehran

20 comments:

  1. aku first nama aku ajoi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jual produk anda di Arena Niaga.
      Jika anda ingin pasarkan produk anda secara meluas di seluruh malaysia iklankan di Arena Niaga.

      Klik sini ---> Post iklan baru
      Homepage ---> http://arenaniaga.com

      Sekian,
      Arena Niaga

      Delete
    2. ajoi anak haram

      Delete
    3. o0o >_< o0o ajoi

      Delete
  2. Syukur Allah jadikan aku tak kaya dan tak handsome.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagus sedar diri...

      Delete
  3. untungla kroni kau jela kaya, blog baru kau obe makan dalam tu,
    me-troll kaki sailang orang je keja,

    aku rasa la kan boleh la kalau nak kutuk bende yang offend kat kau, yang penting ade lain sikit dari original,
    boleh cakap mungking aku maksudkan orang lain,

    -alee utooo

    ReplyDelete
  4. gadis tetek besa, baju besar. still nampak tetek.... agak2 camne nak buat?????? http://fzzj.sharethisstory.net/my-809630-5880

    ReplyDelete
  5. awek pakai white tight dress dlm second pics sexy syialll!!!

    ReplyDelete
  6. lupa cara hidup islam...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kau miskin apa kau tahu? Balik masjid.

      Delete
    2. inb4 majoriti iranian were syiah... peduli hape

      Delete
  7. Cerita dewasa.. utk yg boleh membaca...

    http://risalahcermintua.blogspot.com/2014/10/kenangan-bersama-mira.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails