Friday, 10 October 2014

Serius - Highline Meeting : Acara "Berkhemah" Di Atas Udara (9 Gambar)


Gila!

Aktiviti sukan lasak Slacklining masih belum popular di Malaysia tetapi di Barat ianya semakin diminiati. Setiap tahun Highline Meeting diadakan di pergunungan  Monte Piana Itali dan penggemar sukan ini akan berkumpul beramai-ramai. Kerana mereka extreme tidur di dalam khemas adalah tidak memandai dan sebaliknya kesemua peserta akan tidur di dalam hammock yang tergantung di udara seperti di bawah. Adakah anda berani? Lantai kaca di Menara Eiffel sendiri dah membuatkan kami cuak apakan lagi aktiviti berkhemah di atas udara di bawah. Gila berani!




Sumber Highline Meeting

29 comments:

  1. Ckp la first!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sakai type la..bkn ckp

      Delete
    2. First la bodo. Obe bodo.

      Delete
  2. first pejadahnya..bkn competition pon..bangang,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia nak tunjuk orang takde telor macam hang tak mmpu buat benda mcm ni. Mangkuk.

      Delete
  3. Replies
    1. aku penah nampak ko pakchuceng kt tandas dataran..

      Delete
    2. Aku pernah nampak pakcik hang korek mak hang.

      Delete
  4. ape best tido mcm ni..nak main pun susah..hampeehhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak main ape yg susah sangat

      Delete
    2. nak main ape yg susah sangat

      Delete
  5. baru ada thrill bila main...

    ReplyDelete
  6. mcmana dorang nak berak kencing??? kalau cirit camne?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sakai ko khunsa ke..juboq lu kne seal ker..org berak n kencing pon lu sbuk nk tau pehall..

      Delete
    2. apa yang ssh nak berak,,, tanggal jerk lash seluar kan bawah gunung apa kebodoh ko jadi manusia -_-

      Delete
  7. Nak enjut nanti takut tali putus terpaksa kasi dia diatas ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cari katil la bangsat. Bodoh nak mampus.

      Delete
  8. ngeri juga berkhemah macam ni..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails