Friday, 4 October 2013

Serius LOL - Transformers Malaysia!


Close Enough

I am somewhat sceptical. Mungkin dengan modifikasi ini kereta akan memecut lebih pantas dan AES dapat dinyahaktifkan. Ugly though



Laporan asal Twitter @Joe_Iman

45 comments:

  1. Replies
    1. betul...hodoh sial!!

      Delete
    2. sial hodoh!!!

      Delete
  2. creative nya... hehe

    ReplyDelete
  3. transformeleis...

    ReplyDelete
  4. mcm kete keling

    ReplyDelete
  5. agak2 kalo malam kete ni jadi aquarium bergerak x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. taik ape kau cakap nih?

      Delete
    2. Nakharom...serious aku pening baca komen mamat nih..

      Delete
  6. condifen mmg kereta keling

    ReplyDelete
  7. haah, owner dia keling, ak jual kereta clean kat dia dulu, sbb nk beli EVO, tp xtau lak jd cmni
    #janji ak ad EVO skrg

    ReplyDelete
  8. zombie apocalypse

    ReplyDelete
  9. kompom kete keling ni..senang keling nak bawak laju2 pastu langgar motor kat simpang..sebab tu ade duri bagai

    ReplyDelete
  10. lu worang cakap jaga ok..jgn tudud tudud..apa ini keling keling??janggan caka ikot lu worang punya suka mulut..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kau ni keling ke bangla, bunyik macam bangla. aku mau vara air ada ka tada

      Delete
    2. terbaoek nye vara komen hahahaha

      Delete
    3. U malay juga banya ada kereta serupa ini macham..jangan suka tudud india..berani kalau datang sini thambipillay..aku tiger raj ada tunggu sini..

      Delete
    4. lu keling cakap ada terbalik juga...kasi pening kapla...

      Delete
    5. vara vara vara fap fap fap

      Delete
  11. itu kete bdk bentung

    ReplyDelete
  12. RiP grand livina

    ReplyDelete
  13. Ni mesti kereta Melayu, tak pun cina.

    ReplyDelete
  14. Replies
    1. Cube ko tengok cermin jap...sape lagi ugly..hahahhahahhahahahahaha

      Delete
    2. hahhaha.. burnnn!!!!!!!!

      Delete
  15. sesuai untuk halang polis escort daripada tendang kereta kalau dia suruh ketepi

    ReplyDelete
  16. ini kereta ke sampah masyarakat?

    ReplyDelete
  17. sah kete keling.warna warni ada lampu bagai. psg lagu kuat2 dan bwk mcm org gila..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sambil pasang lagu hip hop Tamil...

      Delete
  18. ni konfirm kereta Arlong Park baru ambik dari laut

    ReplyDelete
  19. Goyang kepala , goyang ..goyang

    ReplyDelete
  20. aku tau kat mana kereta ni. kat pekan bentong.

    ReplyDelete
  21. Kat bandar bentong ,pahang :)

    ReplyDelete
  22. Peduli apa kat bentong ka apa. bodoh

    ReplyDelete
  23. bukan NaJIB ke bapak segala transfomer

    ReplyDelete
  24. keta ni hodoh ker ko yg bodoh? selidik dulu bro.keta g auto show agaknya ni..oh pemikiran melayu ku.makin layu...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails