Tuesday, 8 October 2013

Serius LOL - #OhMyEnglish : Perkhidmatan Penjagaan Bayi Yang Menakutkan


Tak sanggup!

Cuak dowh iklan ini. Mungkin anak anda akan jadi arwah...




20 comments:

  1. bhgn mna yg cuak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. seater tu sptutnya sitter (babysitter), jd kalau seater ko duduk ats baby,matila baby tu..ade paham??

      Delete
    2. Punya la BODOH "Anonymous 8 October 2013 14:12"

      Sekolah mana dulu?!

      Delete
    3. Anonymous8 October 2013 14:12 mmg tak pergi sekolah!!

      Delete
    4. bodoh lantun lantun

      Delete
    5. dia nk p sekolah mcm mna..dok sit ats bbysitter. hahahah

      Delete
    6. bongok bertengkek-tengkek

      Delete
    7. hahaha.. tu la.. nasib la kerajaan dah mansuh SCIENCE and MATH in english.. kalau x mesti dia gagal dgn cemerlang.. hahaha.. tapi takpa amal kan makan kismis insyallah cemerlang.. hahaha

      Delete
  2. bodoh piang "Anonymous 8 October 2013 14:12"

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. aku lagi takut yg nak jaga tu Jessy (breaking bad). "I'm gonna sit on your baby, BITCH"

    ReplyDelete
  5. kawan-kawan dan admin, mohon nk buat iklan

    ingin melancong di melaka????
    melancong secara berkumpulan?????
    kos menginap di hotel sangat mahal????

    jika ya!!!

    Kota Heritage Homestay adalah penyelesaiannya.
    kami ada 3 buah rumah yang dijadikan homestay di kawasan paling strategik. (kota laksamana melaka).
    sebuah rumah mampu memuatkan sehingga 15 orang!
    "walking distance to Jonker Walk and Bandar Hilir"

    untuk maklumat lanjut silalah ke page kami:

    https://www.facebook.com/pages/Kota-Heritage-Homestay/215151335318084

    boleh follow blog kami ke http://kotaheritagehomestay.blogspot.com/

    thanks admin. kami amat berbesar hati jikalau pihak anda dapat tolong "LIKE" page kami. terima kasih.

    ReplyDelete
  6. Ataupun ni iklan jual kerusi baby?

    *untuk baby baru lahir
    *kerusi tu beli tahun lepas so dah setahun*
    *bangsa agama apa yg beli pun tak kisah sbb takdek sentuh babi punye*
    *harga boleh dirunding*

    So ok lettew


    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha ini lawak
      -pffff

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails