Tuesday, 8 October 2013

Serius Cool - AER : Kedai Menjual Peranti Pintar Lebih Cool Dari Apple Store (11 Gambar)


Cantik gila!

Astetik Apple Store kini menjadi ikutan majoriti kedai menjual peranti pintar seluruh dunia. Nokia dan Samsung tanpa segan silu meniru rekaan dalaman Apple Store yang tahukah anda sudah dipatenkan oleh Apple? Bagi kami rekaan minimalis kayu Apple Store sudah membosankan. Sterile.. no soul.padahal peranti mobil adalah sesuatu yang mencerminkan gaya individu anda. Oleh itu kami sangat tertarik dengan rekaan dalaman kedai menjual peranti mobil AER di Shenzen China. Anda boleh mencuba peranti pintar dan tablet di dalam kedai seluar 200 meter persegi ini dengan bebas. Lebih cool terdapat APP BAR dimana anda boleh mencuba applikasi yang anda berminat untuk beli terlebih dahulu. Ini sangat genius.. fresh dan lebih revolusioner dari Steve Overrated Jobs!



Laporan asal Coordination

16 comments:

  1. hiasan dalaman yang menarik. dan sangat2 mesra pengguna.

    ReplyDelete
  2. hipster mesti suka ni

    ReplyDelete
  3. "Oleh itu kami sangat tertarik dengan rekaan dalaman kedai menjual peranti mobil AER di Shenzen China. Anda boleh mencuba peranti pintar dan tablet di dalam kedai seluar 200 meter persegi ini dengan bebas."

    Apsal xde gambar seluar?!

    Lg sorg bodoh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. "seluas" kot....typo error obe...kasi chan aaa kat dia

      Delete
    2. ^ haha....typo error Obe...kasi chan? Obe...typo error...hoho haha...anyway, anon atas, welcome to Blogserisu eh, Blogserius.

      Delete
    3. typing error jd typo error,,, sy anon yg laen,,,,

      Delete
    4. Saya pun bukan anon2 di atas...

      Delete
    5. Bodoh tu pung nak jadi isu. Biasalah kalau yang menaip tu gemok. Ada je typo sebab jari lemak tepu.

      Delete
  4. gemok syok sendiri

    ReplyDelete
  5. bia la steve jobs punya hasil kerja tu cmne pun Obe..dia nk meninggal da...ko nk keji kenapa? Apa ko punya hasil ulung kat atas dunia ni? Ko hadooo?


    stevie wonder

    ReplyDelete
    Replies
    1. obe pnya hasil ulung blogserius ni..haha

      Delete
  6. smart interior design nyer..mesra rakyat

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails