Wednesday, 2 January 2013

Serius - Kehidupan Remaja Kaya Di Dubai


SWAG Sebenar

Bagaimanakah kehidupan remaja kaya raya di Dubai? Mari lihat sendiri dengan mata kepala anda. Inilah baru Al-Swag sebenar.



10 comments:

  1. kaya dan berdisiplin...
    bagus budak nie....

    ReplyDelete
  2. Al-Swag~ definitely~ alah~ pak Arab kaya2 pon, tak riak macam CEO Al-Jabbar yang tak kaya mana pun tu~ pak2 Arab ni rendah diri, humble & down to earth~ :p

    ReplyDelete
  3. walaupun obe slalu prasan mcm pemikiran omputih, tapi obe tetap ade sikap jelous dgn kekayaan org lain mcm typical melayu2 yang lain. sian obe, walaupun act konon cam pmikiran org putih, tapi sambal belacan dan tempoyak jugak yang die telan...

    ReplyDelete
  4. No matter how rich you are, being humble is what Islam teaches us.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails