Thursday, 24 January 2013

Serius WTF - Wanita Dengan Punggung Terlebar Di Dunia (6 Gambar)


Dafuq

Mikel Ruffinelli (39) ialah wanita dengan pingang terlebar di dunia. Mikel mempunyai pinggang dengan ukuran lilit 8 kaki. Beliau juga mempunyai badan 190 kilogram! Mikel memastikan pinggang beliau akan kekal besar dengan mengambil makanan dengan 3000 kalori sehari. Kerana kegemukkan beliau, Mikel terpaksa tidur di atas katil selebar 7 kaki. Walaupun gemuk, suami beliau Reggie Brooks (40) masih merasakan Mikel ialah wanita yang cantik. 

Well the husband is good chap for not stating the truth but daaaaaaaaaamn. Ini terlalu melampau bro!




Laporan asal DailyMail

26 comments:

  1. seluar dalam size XXXXXXXXXXXXXL!
    Kena tempah khas..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia xpakai seluar dalamlah hehehe

      Delete
  2. Replies
    1. i know what do you mean man!!, i know..

      Delete
  3. nak JIMAT BIL ELEKTRIK 30%?
    nak JIMAT PETROL 49%?
    sukakan BARANG RARE?

    sila lawati --> Perkakas Pintar

    ReplyDelete
  4. Excuse me , Im sorry for interrupting member of this group . Frankly , I got an online Korean Clothes shop . So , why dont all of you spend some time take a peek inside the page . Here's the link : http://tinyurl.com/arr6sre

    Hope to see you guys soon ! Cheers ! :)

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

    Step2Rich.net dikendalikan oleh Empayar Ringgit Enterprise

    Hanya dengan modal sekali RM25 anda berpotensi mendapat RM10,000 dalam masa 5 minggu sahaja!

    Untuk maklumat lanjut;
    http://www.Step2Rich.net/basyir
    http://www.Step2Rich.net/basyir
    http://www.Step2Rich.net/basyir

    Perniagaan ini sungguh MUDAH. Cuma SMS dan EMAIL laman web anda kepada kawan2. Selainnya, kami buatkan untuk anda.

    Anda juga di jemput menyertai kami dalam pemasaran produk Step2Rich.net kami, sebagai alternatif kepada menambahkan pendapatan anda dalam kemelut kegawatan dan kos kehidupan yang makin meningkat.

    Terima kasih
    ---
    KHAIRULBASYIR BIN OTHAMAN
    Layari http://www.Step2Rich.net/basyir

    ReplyDelete
  6. Gua xdapat bygkn..hihihi

    kedaioakleyborong.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=WQ3A_1Nsmc0 <--- related, bro obe. hahahaha.

    ReplyDelete
  8. esok lusa dah tua~ lutut mesti ada masalah~ dulu seorang makcik saya sampai tak boleh jalan langsung sebab lutut dah tak mampu nak tanggung berat badan~ ~_~""""""
    pelik2 la~

    ReplyDelete
  9. hoo.. mai!

    am so itch to get a knife and slice off that fat on both sides of her body.

    ReplyDelete
  10. apsal bontot besar sangat?

    Btw jom join Contest yang sangan mudah kat SINI dan menangi wang tunai segera.

    ReplyDelete
  11. lemak sana sini....hish hish

    ReplyDelete
  12. mcm ko jugak berlemak sana sini.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails