Thursday, 17 January 2013

Serius Cool - Hitachi Seaside Park : Taman Bunga Yang Cantik Di Ibaraki (14 Gambar)


Cantik!

Taman Bunga ialah taman dimana meleis bercinta dengan awek mereka dan kemudian pretend macam it is the most exciting shit in the world. Honestly who bloody dates in a taman these days? Macam bangang. Anyways taman bunga di Malaysia bosan. Year in year out tanaman yang sama boleh dilihat. Tetapi di Hitachi Seaside Park yang terletak di Ibaraki ianya berlainan. Bunga-bunga yang ada di taman bunga ini ditanam mengikut musim dan sentiasa berubah. Terapat 170 spesis bunga ditanam setiap tahun dan di taman ini kenderaan adalah diharamkan. Kami juga difahamkan kerusi nak melepak pun tak ada. Orang Jepun tahun kalau letak kerusi dan benarkna kenderaan pasti mat rempit Nippon akan jadikan taman ini taman cinta karat. Sangat cantik dan menarik. Pokok apa yang macam bola itu ye? Pokok Bola Hirohito?



Laporan asal AmusingPlanet

9 comments:

  1. Replies
    1. Mazeer mohamad: ko tau x apa persamaan ko ngan khinzir? dua2 ada otak.
      Dan ko tau x apa prbezaan khinzir dgn kau? khinzir tu bebal tp xpenah pikir nk mati tp ko tu bebal nak mati!!!

      Kalau nk promote blog bodo ko tu, sila g kt tmpat lain bangang!!!

      Delete
  2. 2nd. listen mmg santik,buayA ada mAsalah

    ReplyDelete
  3. subhanallah. cantikny..

    ReplyDelete
  4. taman bunge dimalaysia bosan..so buat ape u duduk dimalaysia?

    ReplyDelete
    Replies
    1. obe berat sangat la nak gi jengjalan kat luar negara

      Delete
  5. a'ah lah mcm Lorax.wah rs mcm sy nk terjun je dlm foto tu nak belek semua bunga2 uweiiii cantik!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails