Thursday, 24 January 2013

Serius Cool - Rembau Most Wanted : Rap Bahasa Minang


SWAG Nogori

Ini barulah RAP lokal!

Thanks @warisn9 fro the link


13 comments:

  1. too much autotune laa macam apa jer

    ReplyDelete
  2. Excuse me , Im sorry for interrupting member of this group . Frankly , I got an online Korean Clothes shop . So , why dont all of you spend some time take a peek inside the page . Here's the link : http://tinyurl.com/arr6sre

    Hope to see you guys soon ! Cheers ! :)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

    Step2Rich.net dikendalikan oleh Empayar Ringgit Enterprise

    Hanya dengan modal sekali RM25 anda berpotensi mendapat RM10,000 dalam masa 5 minggu sahaja!

    Untuk maklumat lanjut;
    http://www.Step2Rich.net/basyir
    http://www.Step2Rich.net/basyir
    http://www.Step2Rich.net/basyir

    Perniagaan ini sungguh MUDAH. Cuma SMS dan EMAIL laman web anda kepada kawan2. Selainnya, kami buatkan untuk anda.

    Anda juga di jemput menyertai kami dalam pemasaran produk Step2Rich.net kami, sebagai alternatif kepada menambahkan pendapatan anda dalam kemelut kegawatan dan kos kehidupan yang makin meningkat.

    Terima kasih
    ---
    KHAIRULBASYIR BIN OTHAMAN
    Layari http://www.Step2Rich.net/basyir

    ReplyDelete
  4. Apa yg nicenya.. Apa yg local nyer.. Rembat lagu wu tang clan.. Dgn2 chorus2 pon rembat.. Haha

    ReplyDelete
  5. http://www.youtube.com/watch?v=i9SXs07j7VQ
    ni bru wu tang..hahaha

    ReplyDelete
  6. torbaek ah rap rombau nogori sombilan nih

    Btw jom join Contest yang sangan mudah kat SINI dan menangi wang tunai segera.

    ReplyDelete
  7. Rembat amendanya. Tu namanya sample, beat asal wu tang clan pun diorang sample lagu orang!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails