Monday, 10 December 2012

Serius - Sunway Pyramid Ialah Illuminati Terbesar Malaysia!


Seems Legit

Heh!............ I need my tin hat to watch this shit. Tahukah anda bahawat set sesiku 3 segi geomatri matematik juga illuminati? Sila jangan jawab soalan tiga segi dalam PMR!





41 comments:

  1. kalau tahu pun...apa boleh buat? setakat boleh bagitau jer..usaha untuk bangunkn islam.. apa yg dibuat? orang islam hari ini begitu sombong sesama islam..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu bro. Takat bising2 bagitahu orang je takde guna kan? Usaha utk bangunkan org islam sendiri = 0

      Delete
  2. PULAK dah,, tak tahu nak caye ke tak nak,. sama banyak,, aduss,, harap2 tak la,,,

    ReplyDelete
  3. Obe n sume...korang kene tgk kat You Tube search The Arrival malay subs..( utk faham lebih mendalam ttg Illuminati ni) regardless any religions u can check this out..

    ReplyDelete
  4. ape ke babinya benda ni??? aku ni hari hari.. diulangi hari hari pegi pyramid... aku tak penah jumpa pun simbol segitiga dalam pyramid tu.... memandangkan aku pernah shopping, berak, makan dan minum dan solat dalam pyramid tu... adakah aku tergolong dalam pengikut2 iluminati??? video maker ni kena gali tanah dan kambus diri sendiri sebab bodo yang amat

    ReplyDelete
  5. serious gua mengantuk tengok video ni. macam x de life je orang yang buat video ni.

    ReplyDelete
  6. Ni pon kena baca..The Brotherhood...http://educate-yourself.org/nwo/brotherhoodpart1.shtml ...lagi pasal Illuminati..bole je translate ke bm kalau tak paham haha...kena baca slow2....tahukah korang sume brg harian neven ubat-ubatan kita pon di kawal oleh mereka, kenal siapa itu Marilyn Monroe.. One Family, One Bloodline, One Rule within the Illuminati the Secret Societies. ..Illumiati is real n everywhere...tapi tg penting kita kene percaya kepada Allah..jgn biar kan diri kita di kwl oleh mereka..

    ReplyDelete
    Replies
    1.    ▲
       ▲ ▲

      akula ketua illuminati. jangan nangis ye.

      Delete
    2. Wa....meriah kau yek? Meh aku nak bagi kau takut lagi. Kau tau tak, diorng tu tak kuat mana pun. Tapi berkemungkinan, menguatkan dirinya dengan cerita rumors macam ni la. Dah tau, orang suka benda sensasi misteri segala, mungkin dia jaja cerita dia tu hebat tak boleh kalah. So, kat mana kau kena takut? Ye.....mungkin kaulah yg jadi ajen tak langsung. Freemason jason kejadah semua ni, ADA, WUJUD. Tapi takderlah kuat kepala bana. Bila dah tenggelam seronok cerita sensasi macam ni....tak der kerja nak lawan dah...ikut macam lembu kena cucuk jarum je la..... Tak caya, tanya diri kau....kau buat apa dengan serius betul punya utk lawan Freemason. Buat report polis? Anjur ceramah? Takdernya....pasal dah nampak diorang tu power gila.
      Kau minat youtube punya pasal nah...tengok Imam Suhaib webb, ceramah kat Malaysia ni....
      http://www.youtube.com/watch?v=teJMp3ojvzg
      Kpd peminat freemason, nak sentap, tu ko punya pasal.
      Aku tak kata Free-mak-son iluminahti ni takder...ada...memang kerja dia nak hancur kita, tapi takder la sampai tak terlawan. Sampai kuasai seluruh dunia dimana saja segala. Fikirlah. Ntah2 sebar propaganda ni pun kerja dia. Guna ketakuatan kita.

      Delete
  7. dah tu? dah tu? dah tu? rajen sgt wat video illuminati ni...paranoid sgt...

    ReplyDelete
  8. wait a sec.. i'm trying to find the fuck that i should give..

    ReplyDelete
  9. why nobody ever relate to the David star mosaics on the Sunway Pyramid's floor? diorg ni ada ke pergi SP, ke amik2 je gambar kat internet, huhu.

    ReplyDelete
  10. Hati2..samosa daging n ayam yg dijual di pasar malam juga dicipta oleh iluminati untuk merosakkan bangsa 1 malaysia

    ReplyDelete
  11. orang islam lebih sibuk nak tahu apa itu iluminati dari nak tahu apa itu islam.

    ReplyDelete
  12. Makcik jual samosa daging adalah illuminati kecil-kecilan di Malaysia!

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku dh terbeli hari tu, adakah aku penganut illuminati kecil2an?

      Delete
    2. mamak depan opis aku juga ade jual samosa..semggu dua tga kali beli......adakah aku dah jadi geng meraka?...omG~

      Delete
    3. secara tidak langsung kita sebenarnya termakan dakyah illuminati... mohon sebarkan jikalau tidak bala menimpa. lol

      Delete
  13. 1st, don't get me wrong. Muslims all over the world just like a body builder. Looks strong outside but weak inside. 80% of Muslims in Malaysia do not perform a perfect 5-time prayer per day (Fadzilah Kamsah). they love to scream and curse the others when they see things go wrong but they never fixed themselves from the inside. Before we make a stupid statements or acts or whatever..please, open our eyes and minds study our enemies' strength..and learn from them..remember, even SATAN have a good side to learn..ISTIQAMAH in doing things..

    Wasalam..

    ReplyDelete
  14. nasib baik aku xjwb soalan segitiga masa SPM dulu :|

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko makan nasi lemak dalam bungkus daun pisang tak bro? siap ada telur setengah biji bila buka yg straight tenung kita..tak ke teluq tu mcm mata..oh my gosh...adakah kita pun illuminati?

      Delete
    2. OMG. habislah gagasan satu malaysia yang dicipta untuk menyatupadukan rakyat. BOIKOT POPIAH SAMOSA!

      Delete
    3. ya...boikot! boikot! babi ! cibai! bakar! bakar! (merujuk script entry Obe b4 ni.) haha

      Delete
  15. http://educate-yourself.org/nwo/brotherhoodpart1.shtml

    ReplyDelete
  16. Kebodohan apakah ini...apa sumber rujukan orang yg wat video ni ye? Andaian semata2..sedap2 je wat tuduhan...mmg x wujud ke situasi 'kebetulan' ni..asal ade simbol segitiga je ade maksud...jgn paranoid yg bukan2 la..takut simbol x tentu pasal...

    ReplyDelete
  17. Padanla aku pergi toilet dia masa nak flush tu tali flush dia berbentuk tiga segi tepat dimana dihujung bucu axis Y dan X bertemu terdapat mata. Tak guna punya sunway piramid nak buang air pun terkena dakyah illuminati.

    ReplyDelete
  18. Kalau aqidah kuat, apa kau nak takut? Kita sibuk duk cari benda2 mcm ni padahal agama sendiri pun belum tentu kau habis belajar. If we continue bothering this piece of shit, Islam pun tak ke mana. Nazubillah. Aqidah kuat, Bagi la yang mata empat ke sepuluh pun. Islam tetap teguh.

    ReplyDelete
  19. ILLUMINATI ..the best topic and story to sky rocket one pageviews..it never get old..haha..

    ReplyDelete
  20. dah la paranoid, lepas tu buat video penuh dengan historical inaccuracies.

    video2 mcm ni la yang menghasilkan manusia pedang samurai serang putrajaya, lepas tu kena tembak dengan polis.

    ReplyDelete
  21. ok, tiba masanya kita bom sunway piramid sampai jadi dataran...

    ReplyDelete
  22. Hehehe, hebatnya pakar egyptologists kita yer...

    ReplyDelete
  23. Orang melayu sekarang nih dah mcm tah pape. Kalo tak caya sudah la tak yah nak komen2. Just shut up! And kalo nak tahu korang tengok la kat sunway pyramid. Setiap level ada hidden meaning. Dalami ilmu agama dulu sbelum judge!

    ReplyDelete
  24. org tu sajer wat design cantik ko kate hidden meaning..nt aku kaji hidden meaning kt sunway piramid tu smpai jumpa bapak setan, lau x jmpe mungkin aku jmp harta bapak haron..hehee

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails