Monday, 10 December 2012

Serius Sadis - Pasangan Tinggal Dalam Kolong Selama 22 Tahun (11 Gambar)


Cinta bawah tanah?

Miguel Restrepo (65) dan isteri beliau María García ialah pasangan yang tinggal di Madellin Colombia. Miguel seorang bekas penagih dadah sudah tinggal di dalam kolong bawah tanah seperti Teenage Mutant Ninja Turtles sejak 22 tahun yang lalu. Rumah pasangan ini sepanjang 10 kaki, 4.4 kaki lebar dan 6.5 kaki tinggi didiami oleh Miguel, isteri dan anjing peliharaan mereka Blackie."Rumah" mereka ini mungkin kecil tetapi dilengkapi dengan semua keperluan harian seperti dapur, katil dan set televisyen.




Laporan asal HuffPo

19 comments:

  1. Replies
    1. kalo kawasan tu banjir atau ujan lebat, habislah.

      Delete
  2. sweet giler,, hidup la macam mana pun,, asalkan happy,, itu saja,, nak hidup bahagia jugak,, sampai bila2,, amiin,,

    ReplyDelete
  3. kt sana takde pembela BN or MCA ke?
    ksian atuk ngn nenek tu

    ReplyDelete
  4. Cinta Yang Bukan di atas Kertas

    ReplyDelete
  5. obe,buat shortcut keys mcm 9gag,J,K n sume bnda alah tu,,ak ni miskin hampas,xde duit beli mouse..

    ReplyDelete
  6. hai lepaklaa kat belog saya ok ewksem.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. owh aku sangat2 bersyukur dgn apa yg aku ada sekarang...terima kasih obe...

    ReplyDelete
  8. bersyukur ape yang ada... kita sebenarnya lebih beruntung dari mereka...

    ReplyDelete
  9. macam mane die masukkan katil dalam tu ek?

    ReplyDelete
    Replies
    1. guna poket doraemon kot..
      apa-apa hal
      www.nukilan4u.blogspot.com

      Delete
  10. xlme lg malaysia pun jadi macam ni , rumah kan dah makin mahal macam cilake

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails