Friday, 25 May 2012

Serius - Piramid Kanye West : Bukti Beliau Illuminati (8 Gambar)


Trololol

Kanye West sudah lama dituduh sebagai agen illuminati. Tetapi semalam beliau menunjukkan memang sohih dan benar beliau antara egen iblis illuminatus. Sempena festival filem Cannes, beliau menayangkan video pendek beliau bertajuk Cruel Summer didalam sebuah "panggung wayang" berbentuk piramid. Didalam piramid ini penonton akan melihat filem pendek beliau dipaparkan kepada 7 skrin sekaligus. Apa lagi alasan yang and mahu gunakan untuk mempertahankan ashkar iblin, syaitan dan tonik Kanye West ini. Nama pun Kanye West. BARAT... berkiblatkan barat dan bukannya kota suci Mekah! Hapuskan Kanye... musnahkan kerajaan iblis illuminastus dan los illuminados Umbrella Corporation

In b4 shitstorm coz they don't understand my sarcasm







Laporan asal Dezeen

11 comments:

  1. dah lama dah aku tau dia ni illuminati. sejak dia keluar interrupt speech taylor swift lagi dah ada tandanya. taylor swift tu kan pengikut setia agama katolik. nyanyi lagu country pulak tu. orang illuminati mana suka dengan pengikut katolik dan artis-artis country ni. bidaah kata mereka.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Are you serious? Do you understand sarcasm?

      Delete
    2. He/she understand it very well. That's why she/he wrote that and being one too. It's you. Do you understand it?

      Delete
  2. boikot kanye west!boikot! boikot! boikot!

    ReplyDelete
  3. biar lah die illuminati dah mmg kafir pown

    ReplyDelete
  4. knape nk ikot klo tau slah???

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails